Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 feb 2011 - Anul XVI, nr. 45 (4643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mariah Carey, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o petrecere a familiei Kadhafi

 

Mariah Carey a fost plătită cu un milion de dolari pentru a interpreta patru cântece la o petrecere organizată de Revelion, în 2009, de familia Kadhafi, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit publicaţiei New York Times, care citează surse diplomatice menţionate de WikiLeaks, familia Kadhafi a plătit-o pe diva americană cu un milion de dolari pentru a interpreta doar patru piese în noapte de Revelion din 2009, la o petrecere organizată într-o reşedinţă de lux din insula St. Barts din Marea Caraibelor.

Potrivit aceloraşi surse, Mariah Carey nu este singura celebritate care a cântat pentru familia Kadhafi. În urmă cu un an, Beyonce şi Usher au fost angajaţi pentru a cânta la petrecerea de Revelion organizată de familia Kadhafi pe aceeaşi insulă St. Barts.

Aceste informaţii au fost publicate într-un moment în care familia Kadhafi, condusă de liderul libian Muammar Kadhafi, este implicată într-o sângeroasă luptă pentru rămânerea la putere în Libia.

 

Tom Jones, 4,9 milioane de dolari, pentru un concert de o oră şi jumătate la Monaco

Pe plan internaţional, artiştii de top sunt invitaţi în mod frecvent să cânte la diverse gale, evenimente, dar şi petreceri private, fiind plătiţi cu această ocazie cu sume fabuloase. Astfel, în august 2010, Tom Jones a fost plătit cu 3,1 milioane de lire sterline (4,9 milioane de dolari) pentru a susţine un concert de o oră şi jumătate cu ocazia Balului Crucii Roşii organizat în principatul Monaco.

Cu acest onorariu, Tom Jones i-a depăşit pe Elton John - plătit cu 2,6 milioane de lire sterline (4,11 milioane de dolari) pentru a cânta la petrecerea unei femei miliardare din Rusia, George Michael - plătit cu 1,7 milioane de lire sterline (2,69 milioane de dolari) pentru a susţine un concert de 75 de minute şi pe Beyonce - plătită cu 1,35 milioane de lire sterline (2,13 milioane de dolari) pentru a cânta în noaptea de Revelion 2009 pe insula St. Barts.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mariah Carey, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o petrecere a familiei Kadhafi.
 Vizualizări articol: 461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mariah Carey, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o petrecere a familiei Kadhafi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei