Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2011 - Anul XVI, nr. 41 (4639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Emma Watson, noua imagine Lancome

 

Actriţa britanică Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza "Harry Potter", a fost desemnată noua imagine a brandului de produse cosmetice Lancome, informează contactmusic.com.

Emma Watson, în vârstă de 20 de ani, reprezintă deja brandul Burberry şi linia de articole vestimentare etice "People Tree". Potrivit publicaţiei Entertainment Weekly, contractul semnat cu brandul Lancome i-a adus tinerei actriţe o sumă de şase cifre.

Actriţa britanică va fi personajul principal în următoarea campanie de publicitate a brandului Lancome, coordonată de fotograful Mario Testino. Filmările şi fotografiile vor debuta în luna martie.

Emma Watson va putea fi văzută în drama "My Week With Marilyn", un lungmetraj ce descrie relaţia tensionată dintre Laurence Olivier şi Marilyn Monroe, în timpul filmărilor de la "Prinţul şi dansatoarea/ The Prince and the Showgirl" (1957). Michelle Williams va interpreta rolul legendarei actriţe americane.

Emma Watson este actriţa care a jucat în filmele cu cele mai mari încasări din deceniul trecut, potrivit dailymail.co.uk, care a citat un top alcătuit de Guinness Book Of World Records.

Lancome Paris este un brand de produse cosmetice deţinut de grupul L'Oréal din 1963. Lancome face parte din divizia Luxury Products, care produce parfumuri, produse pentru îngrijirea pielii şi produse de machiaj, comercializate la preţuri ce se adresează unei clientele de lux.

Actriţele Kate Winslet, Anne Hathaway, Uma Thurman şi Julia Roberts au fost în trecut ambasadoare ale brandului Lancome.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emma Watson, noua imagine Lancome.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emma Watson, noua imagine Lancome0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei