Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2011 - Anul XVI, nr. 41 (4639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De luni

Centrul Sucevei va fi închis total traficului rutier şi pietonal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Începând de luni dimineaţă, întreaga esplanadă din centrul Sucevei va fi închisă traficului rutier şi pietonal, cu garduri metalice care vor delimita şantierul pe care se lucrează la viitoarele parcări subterane.

Dacă restricţiile pentru şoferi au fost impuse de mai multă vreme, prin blocarea accesului pe strada Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu, de ieri, pietonilor le-a mai rămas liber doar un culoar de trecere printre cele două şantiere ale parcărilor subterane, pentru ca de luni, acesta să dispară cu totul, cel puţin pentru câteva luni, dacă nu chiar pentru mai bine de doi ani.

Reprezentanţii firmelor General Construct şi TopDrill, care se ocupă de consolidarea terenului pe care vor fi amenajate primele parcări subterane din judeţ, au anunţat de marţi conducerea Primăriei Suceava că intenţionează să blocheze total accesul pe esplanada centrală, deoarece lucrările care trebuie făcute pot pune în pericol viaţa trecătorilor.

Viceprimarul Viorel Seredenciuc a precizat că vineri dimineaţa a fost informat de reprezentanţii constructorilor că vor să pună în aplicare măsura de blocare a accesului pe şantier prin montarea de garduri metalice, dar că le-a cerut ca măcar până luni zona să fie circulabilă pentru pietoni.

Luni dimineaţă, culoarul de acces dintre cele două şantiere – cel al parcării mari, de lângă blocul turn Union şi cel al parcării mai mici, dintre Casa de Cultură şi blocul E.ON – va dispărea, întreaga zonă centrală, care cuprinde şi kilometrul 0 al Sucevei.

Capătul străzii Ştefan cel Mare, la intersecţia cu Nicolae Bălcescu, ar mai putea fi redeschis, pentru scurt timp, la finele lunii aprilie sau la începutul lunii mai, când trebuie finalizată montarea piloţilor secanţi, pentru a fi demarate lucrările de realizare a parcărilor subterane cu 162 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Sucevei va fi închis total traficului rutier şi pietonal.
 Vizualizări articol: 4008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Centrul Sucevei va fi închis total traficului rutier şi pietonal4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(19 feb 2011, 11:19:01
Astia sunt batuti in cap... asa par la prima vedere, deoarece fac lucrari pe vremea asta cu temperaturi joase. Asa pare, dar... daca ne uitam mai bine, observam ca betonul pe care il folosesc este unul foarte scump, care poate fi turnat la temperaturi joase. Cum am zis, un beton scump pe care nu-l cumpara nimeni (pe principiul... cine este tampit sa incapa lucrari de constructii iarna). Uite ca s-a gasit cineva care sa cumpere materiale foarte scumpe pe care nu le lua nimeni. Ghiciti cine...
2.   Ai dreptate alexx trimis de
(20 feb 2011, 09:12:59
Betonul care se toarna la temperaturi joase nu e scump...folosirea accelerantilor incide cca 2 euro la metru cub,si oricum nu se toarna beton la TEMPERATURI MAI JOASE DE -5 GRADE.Banuiesc ca la mijloc e clica Lungu,tovarasu mecanic de la ex CFCH...Sint curios sa stiu si cine e cel care a facut planul urbanistic...
Am vazut si cum au prezentat normale utilaje de'' consolidare cu stilpi'''ca si cum ar fi ceva tip STAR TREK..
3.   .... trimis de
(20 feb 2011, 09:19:20
sau cind au adus automacaraua pt lucrarea peste apa sucevei...in vestul europei costa cca 1000 de euro pe zi ..sint curios cine a bagat in buzunar restul..
Si cind se alege un utilaj de acest tip se face raportul lungime brat greutate...e inutil sa aduci un utilaj care ridica 100 t la 20 m de baza cind tu ai de ridicat 1 tona..
4.   .... trimis de
(20 feb 2011, 09:24:43
da Lungu face ce a facut intotdeauna va vinde patrunjel...uscat da' vopsit cu verde..cre'ca a gresit culoarea trebuia sa fie portocaliu...Cine stie poete schimba partidul ..trece la ecologisti....ca are experienta la facut curatenie..prin buzunare..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei