Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătălin Măruţă şi Andra - primul Crăciun alături de bebeluşul lor

Cătălin Măruţă şi Andra aşteaptă cu nerăbdare Crăciunul, mai ales că va fi prima sărbătoare alături de bebeluşul lor, cântăreaţa fiind însărcinată în şase luni, scrie Pro TV Magazin.

În familia Măruţă, Crăciunul are o semnificaţie aparte: pe lângă sărbătoarea tradiţională, cuplul sărbătoreşte şi trei ani de când Cătălin a cerut-o în căsătorie pe Andra. Anul acesta, Cătălin şi Andra au un motiv în plus de bucurie: doamna Măruţă este însărcinată în şase luni.

"Noi am fost de acord din totdeauna cu ideea că nici un Crăciun nu are cum să fie mai fericit sau mai împlinit decât cel petrecut în familie. Anul acesta, vom merge împreună la familia mea în Ardeal, mai ales că sora mea tocmai a născut şi avem multe de sărbătorit, în jurul bradului", spune Andra.

 

„Împodobim bradul împreună”

În acelaşi timp, Cătălin Măruţă spune că împreună cu Andra o să împodobească bradul de Crăciun. "Nu regizăm ornamentarea, nu avem roluri fixe, de obicei împodobim bradul împreună, pe principiul «un glob tu, un glob eu». Eu n-am avut fraţi, aşa că, atunci când eram copil, aveam toată cutia cu globuri şi tot bradul pe mâna mea. Cu toate astea, n-am devenit egoist. De când sunt cu Andra, m-am adaptat la împodobirea în tandem", a spus Cătălin Măruţă.

În ceea ce priveşte darurile pe care le aşteaptă de la Moş Crăciun, Andra spune că, de obicei, nu are visuri ieşite din comun. "Îmi doresc daruri simple şi oferite cu tot sufletul, indiferent despre ce-ar fi vorba. Şi îmi doresc linişte, pace sufletească, pentru mine, pentru familia mea", explică Andra.

"Între ceea ce-i cer eu Moşului şi ceea ce-mi aduce e posibil să existe câteva mici diferenţe, ca în orice proiect de anvergură. Mai în glumă, mai în serios, îmi doresc întotdeauna lucruri care să mă surprindă plăcut", spune şi Cătălin Măruţă.

Prima amintire importantă a cuplului este faptul că, de Crăciun, Cătălin Măruţă a cerut-o în căsătorie pe Andra. "Prima noastră amintire importantă este chiar faptul că, de Crăciun, am cerut-o pe Andra în căsătorie de la părinţii ei, la Câmpia Turzii. Familiile noastre reunite erau de faţă şi a fost foarte emoţionant. Am încercat să o dăm şi pe glumă, ca să nu mi se împleticească vocea prea rău şi să nu mi se usuce gâtul, dar tot emoţia a fost mai puternică", spune Cătălin.

 

Andra: Mă bucur de fiecare noutate şi etapă a sarcinii

Pentru cei doi, sărbătorile vor fi cu atât mai speciale cu cât Andra şi Cătălin Măruţă aşteaptă primul lor copil. De altfel, Andra spune că bebeluşul este "foarte activ" şi dă şi din picioruşe şi din mânuţe. "E plin de energie, oricum, ceea ce nu poate decât să mă facă fericită", mai spune Andra.

Cu toate acestea, cântăreaţa mărturiseşte că nu i se pare nimic dificil de când este însărcinată. "Nu mi se pare nimic dificil - poate, cel mult, mersul pe jos nu mai e aşa de simplu ca înainte, motivele sunt clare. În rest, mă bucur de fiecare noutate şi etapă a sarcinii, sunt lucruri irepetabile într-o viaţă. Şi, chiar dacă voi avea mai mulţi copii, cum îmi doresc, ştiu că nu sunt două sarcini la fel şi, deci, amintirile sunt unice, nepreţuite. Aşa că nici o oboseală şi nici o senzaţie de disconfort nu mă sperie şi nu mă necăjeşte, dimpotrivă", explică Andra.

Pe de altă parte, Andra şi Cătălin Măruţă nu au luat o decizie dacă vor petrece Anul Nou în România sau în străinătate.

"Deşi e jumătatea lui decembrie, noi încă ne mai gândim dacă plecăm din ţară sau dacă rămânem acasă. În funcţie de cum mă voi simţi", spune Andra.

Totuşi, Cătălin Măruţă mărturiseşte că ar putea să meargă împreună cu Andra în Dubai. "Ne cam bate gândul să mergem tot în Dubai, dar să vedem cum se simte şi Andra şi dacă medicul nu ne spune că este o călătorie prea lungă cu avionul", mai spune Cătălin Măruţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Măruţă şi Andra - primul Crăciun alături de bebeluşul lor.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălin Măruţă şi Andra - primul Crăciun alături de bebeluşul lor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei