Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cald/rece

Piscina de lângă pârtia de schi din Gura Humorului, deschisă în toate zilele de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul turistic Ariniş din Gura Humorului, patronat de primăria oraşului, va avea activitate în toate zilele de Crăciun şi va oferi turiştilor şi localnicilor posibilitatea ca, după ce-şi consumă energia pe pârtia de schi, să se încălzească în piscina acoperită, în care apa este la temperatura de 27-28 de grade Celsius. Directorul complexului, Constantin Prostire, ne-a declarat, ieri, că în zilele de Crăciun programul de funcţionare a piscinei va fi în intervalul orar 12.00-16.00 şi 17.00-21.00, iar pentru pârtia din apropiere tunurile de zăpadă au fost deja puse în funcţiune de săptămâna trecută. Joi, 23 decembrie, ar trebui să se deschidă pârtia.

„Sperăm să ţină vremea cu noi şi să nu scadă temperatura sub 4 grade Celsius, pentru că atunci am avea dificultăţi şi pentru zăpada artificială”, a spus Constantin Prostire.

În ceea ce priveşte Revelionul la piscină, acesta a afirmat că, deşi până acum s-au făcut peste 60 de rezervări telefonic, plata avansului nu a fost făcută decât de şase persoane. Directorul complexului a arătat că după Crăciun se închide lista de înscrieri şi, dacă nu vor fi minimum 20 de perechi amatoare să petreacă noaptea dintre ani în costum de baie, petrecerea se anulează. Costul revelionului la piscină este de 200 de lei de persoană şi include meniul tradiţional şi programul specific acestui eveniment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piscina de lângă pârtia de schi din Gura Humorului, deschisă în toate zilele de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Piscina de lângă pârtia de schi din Gura Humorului, deschisă în toate zilele de Crăciun5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentie la scris! trimis de
(21 dec 2010, 13:30:11
Daca va creste temperatura peste 4 grade Celsius vor fi acele dificultati pentru producerea zapezii artificiale, nu daca va scadea sub 4 grade!
2.   Apropo de partie... bani aruncati pe apa sambetei trimis de
(21 dec 2010, 18:08:22
Buna treaba ati facut domnule Ursaciuc cu partia ... da parca in era informationala in care ne aflam nu ati avea niste consilieri sa va deschida niscaiva site-uri meteo (accuweather.com. inmh.ro etc.) .... de saptamina trecuta s-au anuntat calduri si temperaturi de peste 5 grade celsius la deal si la munte... si ca sa vezi dupa ce au tras cu tunurile de zapada tot week-endu si cu tot cu zapada naturala si ger nici sa dea drumul la partie ...doamne fereste nu cumva sa devanseze data oficiala de 23 decembrie...acum stimati gospodari humoreni stati si va uitati cum vi se topeste zapada artificiala fara ca picior de schior sa o fi incercat...laughing))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei