Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Axl Rose a acordat primul său interviu după o pauză de 14 ani

Axl Rose, solistul trupei americane Guns N' Roses, a acordat primul său interviu din ultimii 14 ani, în care a declarat că există o mare presiune asupra trupei şi că actuala componenţă a grupului trebuie "să lucreze din greu pentru a se ridica la înălţimea unui mit", relatează contactmusic.com.

Solistul american a mărturisit cu această ocazie că "pune mult suflet" în fiecare dintre concertele sale, însă este conştient de faptul că trupa Guns N' Roses - unde el este singurul membru rămas din componenţa originală - trebuie să se ridice la înălţimea unor standarde imposibile, stabilite în anii '80-'90, când trupa americană era cunoscută sub denumirea de "cea mai periculoasă trupă din lume".

Acordând primul său interviu din ultimii 14 ani, rockerul american, celebru pentru timiditatea sa în relaţia cu presa, a declarat pentru cotidianul Gulf News: "Cred că (acest aspect, n.r.) are mare legătură cu albumele din trecut şi o şi mai mare legătură cu sufletul care a fost pus în acele albume de atunci".

Guns N' Roses a susţinut un concert pe Yas Arena din Abu Dhabi pe 16 decembrie.

"Însă, dacă nu am pune suflet în albumele şi concertele noastre de acum, dacă eu nu aş pune suflet în ele, atunci fanii nu m-ar ierta. Trebuie să ne ridicăm performanţele la un anumit nivel, trebuie să lucrăm din greu, deoarece suntem obligaţi să ne ridicăm la înălţimea unei legende, a unui mit. Există o presiune mult mai mare atunci când cânţi ştiind că trebuie să te ridici la înălţimea unui mit", a adăugat Axl Rose.

Axl Rose, în vârstă de 48 de ani, este renumit pentru faptul că îi face pe fani să aştepte cu orele înainte de începerea concertelor Guns N' Roses şi pentru faptul că depăşeşte de multe ori ora la care trebuie să se încheie concertele sale - fiind ori amendat pentru acest lucru, dar şi pentru faptul că îşi incită publicul să adopte un comportament violent. Însă, grupul Guns N' Roses este renumit, totodată, şi pentru faptul că susţine întotdeauna concerte lungi, unele dintre acestea putând dura chiar şi trei ore, deoarece Axl Rose consideră că acest aspect face parte din "jobul" lui.

"Cu toţii urcăm pe scenă şi încercăm să dăm acolo tot ce avem mai bun în noi. Şi rămânem pe scenă câteva ore în plus, până când simţim că publicul e mulţumit. Sau până când simţim că am făcut o treabă bună. E ca atunci când te duci la o sală de fitness şi nu pleci de acolo până când nu simţi că trebuie să pleci", a explicat muzicianul american.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

După 1993, Guns N' Roses se desfiinţează, dar, când nimeni nu se mai aştepta, în 2008, revine în atenţie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy". A fost marea surpriză a anului 2008 şi, în acelaşi timp, un comeback de referinţă în istoria rockului. Punctul forte al grupului a rămas apariţia live, aşa că "Chinese Democracy World Tour" a devenit un bun prilej pentru fani să-i revadă la lucru după o pauză îndelungată.

În prezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

Pe 21 septembrie, trupa Guns N' Roses a concertat şi în România, la complexul Romexpo din Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Axl Rose a acordat primul său interviu după o pauză de 14 ani.
 Vizualizări articol: 600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Axl Rose a acordat primul său interviu după o pauză de 14 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei