Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elizabeth Hurley s-a despărţit de iubitul ei, australianul Shane Warne

Actriţa britanică Elizabeth Hurley a decis să pună capăt relaţiei cu iubitul ei, jucătorul australian de crichet Shane Warne, după ce a aflat că acesta i-a trimis unei femei căsătorite peste 100 de SMS-uri ce conţineau numeroase aluzii sexuale, informează adelaidenow.com.

Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de Shane Warne, în vârstă de 41 de ani, după ce a aflat din presă că acesta i-a trimis unei femei australiene căsătorite peste 100 de SMS-uri cu aluzii sexuale. Totodată, Liz Hurley a anunţat că şi-a anulat vizita pe care urma să o efectueze în Australia.

Două tabloide britanice - The Sunday Telegraph şi News Of The World - au publicat declaraţiile unui bărbat australian care susţine că soţia lui a avut o aventură cu Shane Warne.

Duminică, Liz Hurley a postat pe Twitter un mesaj prin care a dorit să infirme zvonurile potrivit cărora urma să îşi petreacă săptămânile viitoare în Australia, în compania iubitului ei Shane Warne. Totodată, actriţa britanică a anunţat că nu intenţionează să divorţeze de soţul ei - de care este despărţită de câteva luni -, magnatul indian din industria textilă Arun Nayar.

"M-am săturat de aceste speculaţii prosteşti: deocamdată nimeni nu divorţează de nimeni, nimeni nu se luptă pentru banii celuilalt şi nu plănuiesc să merg în Australia. Ajunge!", a scris actriţa britanică pe Twitter.

Relaţia dintre Elizabeth Hurley şi Shane Warne a fost făcută publică în urmă cu o săptămână, după ce tabloidul News Of The World a publicat o fotografie în care Hurley şi Warne se sărutau în liftul unui hotel.

Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai, organizată în iulie, în comitatul West Sussex.

După apariţia în presă a acestor informaţii, Liz Hurley şi Shane Warne au confirmat faptul că s-au despărţit, fiecare, de foştii lor parteneri de viaţă.

Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley.

Shane Warne a fost căsătorit cu Simone, cu care are trei copii: Brooke, în vârstă de 13 ani, Jackson, de 11 ani, şi Summer, de 8 ani. Cei doi s-au despărţit după o serie de aventuri ale lui Shane şi au divorţat în 2007, însă au încercat să-şi reia relaţia în 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elizabeth Hurley s-a despărţit de iubitul ei, australianul Shane Warne.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elizabeth Hurley s-a despărţit de iubitul ei, australianul Shane Warne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei