Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2010 - Anul XV, nr. 277 (4568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leonardo DiCaprio, la bordul unui avion forţat să aterizeze de urgenţă la New York

Actorul american Leonardo DiCaprio se afla, duminică, la bordul unui avion Boeing, care, zburând spre Moscova, a fost forţat să aterizeze de urgenţă, la New York, din cauza unei pene de motor, a anunţat, luni, săptămânalul american Us Weekly, citat de AFP.

După această aterizare forţată, efectuată fără probleme pe aeroportul JFK din New York, actorul american a semnat autografe pentru membrii echipajului.

Prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Leonardo DiCaprio le-a mulţumit pilotului şi personalului de bord pentru faptul că "au făcut o treabă bună", informează Us Weekly.

Actorul american dorea să ajungă la Sankt-Petersburg pentru a participa la un summit consacrat acţiunilor necesare pentru salvarea de la dispariţie a tigrilor, organizat în perioada 21 - 24 noiembrie, sub patronajul premierului rus Vladimir Putin.

Avionul Boeing 767 al companiei Delta Airlines, în zbor spre Moscova şi având la bord peste 200 de pasageri, a avut o pană de motor, duminică, şi a revenit la New York, efectuând o aterizare forţată pe aeroportul JFK care s-a derulat fără incidente. Pasagerii au plecat spre Moscova la bordul unui alt avion în cursul serii de duminică.

Actorul Leonardo DiCaprio a declarat recent că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de dispariţie. Leonardo DiCaprio şi Jairam Ramesh, ministrul indian al Mediului, s-au întâlnit, recent, la New York, la o recepţie organizată de ONG-ul Coalition for Rainforest Nations (CfRN).

Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio, la bordul unui avion forţat să aterizeze de urgenţă la New York.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leonardo DiCaprio, la bordul unui avion forţat să aterizeze de urgenţă la New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei