Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2010 - Anul XV, nr. 255 (4546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Bellucci a pozat goală, cu bebeluşul ei, pe coperta revistei Vanity Fair

Actriţa italiană Monica Bellucci a pozat goală, împreună cu fiica ei în vârstă de cinci luni, pe coperta ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, informează dailymail.co.uk.

În vârstă de 46 de ani şi mamă a doi copii, actriţa a acordat un interviu ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, în care a declarat că se simte ca "o pară coaptă".

Monica Bellucci a pozat împreună cu fetiţa ei Leonie, în vârstă de cinci luni. Actriţa italiană a considerat că acest pictorial reprezintă o bună ocazie pentru a-şi promova un album de fotografie, ce urmează să îl lansează în scopuri caritabile.

În interviul acordat revistei Vanity Fair, Monica Bellucci afirmă că unele dintre acele fotografii îi dezvăluie tristeţea, adăugând însă că în prezent se simte "într-o stare de graţie, ca o pară coaptă".

"Lăsându-te fotografiat reprezintă o manieră prin care ajungi să te cunoşti pe tine însuţi. Şi mor de nerăbdare să aflu cine sunt, la bine şi la rău", a declarat actriţa italiană.

În ciuda faptului că este din nou mămică, Monica Bellucci şi-a făcut timp pentru a filma o nouă reclamă pentru brandurile Dolce & Gabbana şi Martini şi a jucat într-un film turnat recent la Roma, în care îl are partener pe Robert De Niro.

Între aceste două proiecte, ea a pozat pentru ediţia australiană a revistei Men's Style, pentru care a acordat un interviu, în care a mărturisit că ţine foarte rar diete, că mănâncă tot ce pofteşte şi că pastele reprezintă preparatul ei preferat.

Volumul fotografic "Monica Bellucci" reprezintă o colecţie de imagini cu actriţa italiană, surprinsă în diverse ipostaze, de-a lungul ultimelor două decenii, de fotografii Bruce Weber, Peter Lindbergh şi Ellen von Unwerth.

"În spatele unora dintre aceste fotografii se ascund câteva momente triste din viaţa mea. În ele par mulţumită, dar în realitate eram foarte tristă", a declarat actriţa.

Întrebată cum se simte când este fotografiată în prezent, ea a răspuns: "Ca o pară coaptă. Perfect coaptă şi matură. Foarte dulce şi zemoasă. E un fel de stare de graţie".

Vorbind despre fotografiile nud incluse în acel volum de fotografie, Monica Bellucci a explicat: "Chiar eu le-am ales. Nu am dorit să includ fotografii de modă sau de clip publicitar. Am dorit să prezint expresiviatea primordială a corpului uman. De fapt, acesta a fost detaliul care m-a atras întotdeauna la arta fotografică. Când eram mică, privind albumele lui Helmut Newton, Bruce Weber şi Richard Avedon, acesta era lucrul care mă fascina: arta Mamei Natură, corpul uman aşa cum ar trebui el să fie prezentat. Nu am avut niciodată trupul unui model. Sunt înaltă, dar nu chiar atât de înaltă, am forme voluptuoase, dar nu am simţit niciodată nevoia de a ţine regim. Pentru a poza în faţa unui fotograf sau pentru a juca în filme trebuie să nu-ţi fie frică să descoperi cine eşti cu adevărat", a declarat actriţa italiană.

Încasările obţinute din comercializarea acestui album de fotografie vor fi donate în favoarea a două organizaţii de caritate - o asociaţie a părinţilor ai căror copii sunt bolnavi de cancer şi o organizaţie de caritate franceză care le ajută pe femeile abuzate.

Monica Bellucci este căsătorită cu actorul francez Vincent Cassel din 1999. Aceştia mai au împreună o fetiţă, Deva, în vârstă de cinci ani.

În luna martie, când era însărcinată în şase luni cu cel de-al doilea ei copil, actriţa - în vârstă de 45 de ani - a pozat seminud pentru coperta revistei Vanity Fair. Ea a pozat pentru Vanity Fair şi în urmă cu şase ani, când era însărcinată cu primul său copil. Actriţa italiană a declarat că acea experienţă i-a plăcut atât de mult încât a decis să o repete.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi, pentru a evita rutina, nu locuieşte permanent cu soţul său. Monica Bellucci locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce Vincent Cassel, care are 43 de ani, locuieşte la Paris.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Bellucci a pozat goală, cu bebeluşul ei, pe coperta revistei Vanity Fair.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Monica Bellucci a pozat goală, cu bebeluşul ei, pe coperta revistei Vanity Fair5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei