Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2010 - Anul XV, nr. 255 (4546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen: Presa a exagerat importanţa incidentului de la Plaza Hotel din New York

Charlie Sheen a vorbit pentru prima oară despre incidentul din noaptea de luni spre marţi, de la Plaza Hotel din New York, în urma căruia a fost internat într-o clinică newyorkeză, declarând că presa a exagerat importanţa evenimentelor, informează accesshollywood.com.

"Mă simt bine", a declarat Charlie Sheen într-un SMS expediat lui Dylan Howard, editorul-şef al site-ului RadarOline, marţi, după ce actorul american a revenit la Los Angeles, referindu-se la incidentul de la hotel şi la scurta lui internare într-o clinică newyorkeză.

"Povestea a fost total exagerată şi presa a prezentat un scenariu departe de realitate. Eu ştiu ce s-a întâmplat acolo şi faptele vor rămâne... confidenţiale", a adăugat actorul american.

Cotidianul New York Post a anunţat, miercuri, că starul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost găsit de poliţie beat şi aproape gol, marţi dimineaţă, în camera lui de hotel, în compania unei femei a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Charlie Sheen şi-a dat seama la un moment dat că nu îşi găsea portofelul. Potrivit unor martori, actorul american ar fi făcut apoi "un acces de furie" şi ar fi "distrus complet" camera de hotel în care era cazat. În acelaşi hotel se afla şi fosta lui soţie, actriţa Denise Richards, cazată într-o altă cameră, împreună cu cele două fiice ale fostului cuplu: Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani.

Actorul ar fi declarat în faţa ofiţerilor de poliţie că ar fi consumat un drog recreaţional, potrivit unor surse citate de New York Post.

Revista americană Life & Style susţine că prostituata în compania căreia şi-a petrecut seara actorul a fost găsită de poliţişti ţipând, într-un dulap încuiat.

Charlie Sheen a fost transportat cu ambulanţa la un spital, pentru că făcuse "abuz de alcool", şi a fost supus unei evaluări psihiatrice. Actorul a mers din propria voinţă la spital şi nu a fost arestat.

Marţi, Stan Rosenfield, agentul de presă al actorului, a declarat: "Tot ce putem să spunem este că Charlie a avut o reacţie alergică la anumite medicamente şi a fost transportat la spital".

Miercuri, Denise Richards a apărut în cadrul emisiunii "Today" de pe postul NBC, pentru a-şi exprima sprijinul faţă de Sheen, declarând: "Am multă încredere în fostul meu soţ".

Charlie Sheen a primit deja o pedeapsă de 30 de zile de închisoare, după ce a pledat vinovat, la un tribunal din Aspen (Colorado), la acuzaţia de agresare a soţiei sale, Brooke Mueller. În ziua de Crăciun, anul trecut, pe când se aflau în reşedinţa lor de vacanţă din Aspen, cei doi s-au certat, iar Sheen şi-a ameninţat soţia cu un cuţit.

Pedeapsa iniţială s-a transformat, în cele din urmă, în 30 de zile de tratament într-un centru de dezintoxicare, destinat celebrităţilor, din Malibu, situat la mică distanţă de reşedinţa actorului.

Charlie Sheen a urmat un curs de 36 de ore în cadrul unui program de terapie contra acceselor de furie.

După ce a avut numeroase probleme cu justiţia în anii '90, în special din cauza consumului de droguri şi a violenţelor conjugale, Charlie Sheen este, în prezent, unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, graţie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate" şi "Spin City". În mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru următoarele două sezoane ale serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cu producătorii de la postul de televiziune CBS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen: Presa a exagerat importanţa incidentului de la Plaza Hotel din New York.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Charlie Sheen: Presa a exagerat importanţa incidentului de la Plaza Hotel din New York5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei