Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dana Budeanu, pictorial în numărul de noiembrie al The One

Dana Budeanu, cea care taie în carne vie din punct de vedere vestimentar tot ce mişcă în showbiz-ul românesc, a acceptat provocarea revistei The One de a realiza pictorialul pentru cover-ul ediţiei de noiembrie, informează un comunicat.

În interviul realizat de Andreea Esca pentru numărul din noiembrie al revistei The One, Dana Budeanu vorbeşte deschis despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Aşa cum şi-a obişnuit cititorii în rubrica pe care o semnează de 6 ani, stilistul mărturiseşte: "Pe majoritatea vedetelor nu le cunosc. Nu există nici o vedetă care să fi fost permanent prezentă la «bine îmbrăcate». Toate au trecut, atunci când au greşit vestimentar, şi pe la «prost îmbrăcate»: tu, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Loredana, Oana Cuzino. Sunt foarte corectă… şi am să tot repet acest lucru. Rubrica mea nu taxează, ci educă".

Dana Budeanu nu se fereşte să le ofere, în revista The One, sugestii şi sfaturi importante vedetelor de la noi. Astfel, ea consideră că Andreea (n.r. Andreea Marin) ar trebui să sune la Laura Vărgălui şi să nu mai încerce tot felul de colaborări nefericite, deoarece este o femeie frumoasă şi cu resurse financiare. În ceea ce o priveşte pe Iulia Vântur, stilistul afirmă: "sânii, dacă tot au fost puşi, trebuiau puşi în concordanţă cu statura, sunt prea mici. Cu un bust mai generos, braţele vor arăta mai subţiri, talia mai mică". Îi recomandă acesteia că, din punct de vedere vestimentar, trebuie să fie mereu "femeie" şi să nu mai oscileze între stilul iubitului şi cel afişat la "Dansez pentru tine".

Atunci când este întrebată de Andreea Esca care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi, Dana dă exemplu din stiluri vestimentare diferite: Loredana, a cărei personalitate domină complet hainele, fiind un mix nebun, dar foarte gândit, şi Anna Lesko, rusoaica sexy în ţinute de budoir pe scenă, care ziua se refugiază în mantouri şi suprapuneri de materiale pictate şi brodate greu cu acelaşi machiaj fin, impecabil, şi o coafură naturală, perfectă. Şi încă un exemplu, Iulia Dobrin, feminină până în măduva oaselor, mereu pe tocuri perfecte.

Dana Budeanu nu menţionează în interviul din The One şi cum le vede pe prietenele fotbaliştilor de la noi: "prietena fotbalistului este fotbalistul în sine. Este prelungirea acestuia. Că dacă el e cu designerul Musca şi cu logo pe piept, prietena e sfârşitul logo-ului".

Stilistul recunoaşte în revista The One că trece foarte multe cu vederea în ceea ce priveşte felul în care se îmbracă vedetele de la noi şi spune că foloseşte mereu cuvântul "încurajare" atunci când încearcă să susţină o vedetă care vrea să facă o schimbare. Dana Budeanu consideră că de când există pe piaţă revista Ciao!, femeile din România au învăţat să asorteze ţinutelor de seară un plic fin şi nu o poşetă de zi, să-şi aleagă corect dresul, să poarte o rochie, să se coafeze natural, să poarte sandale şi iarna dacă îinuta impune acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dana Budeanu, pictorial în numărul de noiembrie al The One.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dana Budeanu, pictorial în numărul de noiembrie al The One0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei