Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 oct 2010 - Anul XV, nr. 250 (4541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elton John a cântat o noapte întreagă la pian, după ce prietenii i-au pus cocaină în mâncare

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că prietenii săi l-au păcălit într-o seară, presărându-i cocaină în mâncare pentru a-l face să cânte fără întrerupere o noapte întreagă la pian, informează femalefirst.co.uk.

Această declaraţie a artistului britanic a fost inclusă într-un nou film documentar, care prezintă povestea ascensiunii lui Elton John şi felul în care acesta a devenit un superstar în America.

Elton John, în vârstă de 63 de ani, a declarat: "Am plecat de acolo a doua zi, la 7.30 dimineaţa, spunându-mi: «Nu am stat niciodată treaz până la 7.30, însă mă simt chiar foarte bine!» Abia după câţiva ani am aflat că mi-au pus cocaină în mâncare".

Rockerul Danny Hutton, solistul trupei americane Three Dog Night, a declarat că el s-a aflat în spatele acestui "complot", spunând: "Este posibil să fi uitat să-i spun (lui Elton John, n.r.) acel mic detaliu. Însă cu siguranţă el nu a avut de suferit. A avut chiar mult succes".

Documentarul "Madman Across The Water: The Making Of Elton" prezintă ascensiunea lui Elton John, de la statutul unui cântăreţ britanic necunoscut, care ajunge pe culmile gloriei la sfârşitul anilor '60 şi începutul anilor '70.

Referindu-se la felul în care a ajuns să se împrietenească cu unele dintre starurile epocii - precum Bob Dylan şi Brian Wilson, liderul grupului The Beach Boys -, Elton John a mărturisit: "În doar două luni i-am cunoscut pe unii dintre cei mai mari muzicieni ai acelor timpuri. Era o perioadă plină de bucurie".

Totodată, Elton John a confirmat informaţia potrivit căreia a înregistrat un duet cu Lady Gaga. Această piesă se intitulează "Hello, Hello" şi va apărea pe coloana sonoră a filmului "Gnomeo and Juliet", produs de David Furnish, partenerul de viaţă al starului britanic. Elton John şi Lady Gaga au cântat împreună, în luna ianuarie, în timpul galei premiilor Grammy.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive pe primul loc în Statele Unite ale Americii şi şase single-uri No. 1.

Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind" şi "Something About the Way You Look Tonight".

Elton John a concertat la Bucureşti pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni, şi a revenit în România, pentru un concert care a avut loc pe 5 iunie anul acesta, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elton John a cântat o noapte întreagă la pian, după ce prietenii i-au pus cocaină în mâncare.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elton John a cântat o noapte întreagă la pian, după ce prietenii i-au pus cocaină în mâncare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei