Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fructe proaspete, miere şi ceai alb pentru Gabrielle, la concertul de la Bucureşti

Cântăreaţa Gabrielle, care va susţine, pe 28 octombrie, un concert la Bucureşti, în Club Fratelli, a cerut să aibă în cabină fructe proaspete, miere, ceai alb şi şampanie, informează organizatorii, Events.

Diva britanică va urca pe scena din Fratelli alături de o formaţie compusă din şapte muzicieni: Robert Kirton (tobe), Lewis Allen (chitară), Benjamin Jones (chitară), Joel Grant (bass), Emlyn Maillard (clape) şi Samantha White şi Pheobe Edwards (acompaniament voce).

În cabina sa, Gabrielle va avea şampanie, miere şi lămâi pentru limonadă, dar şi fructe proaspete. O susţinătoare înfocată a stilului de viaţă naturist, artista londoneză a mai solicitat şi ceai alb fierbinte, pe care îl va avea alături de ea pe scenă, în timpul show-ului.

"Recitalul meu este despre dragoste", spune Gabrielle. "Cânt despre iubiri pierdute, dureroase, pasionale, despre bucurie şi speranţă. Nu vor lipsi şi câteva secvenţe de improvizaţie", mai spune cântăreaţa.

"Cred că frumuseţea este sclipire... Atitudinea, naturaleţea şi încrederea în sine sunt cele mai importante atuuri", spune Gabrielle, atunci când este întrebată ce a ţinut-o în atenţia iubitorilor de muzică din întreaga lume.

Gabrielle înregistrează în prezent un nou album. Artista este foarte încântată şi declara pe pagina sa de Facebook că "de-abia aşteaptă să se întoarcă pe scenă", cu ocazia lansării noului material discografic. "Asta este ceea ce ştiu să fac cel mai bine şi iubesc muzica mai mult decât orice altceva", adaugă ea, cu entuziasm.

Despre nebunia generată de succesul fulminant al single-ului "Dreams", piesa care a propulsat-o în atenţia fanilor din întreaga lume, Gabrielle spune cu modestie doar că piesa este inspirată din viaţa ei personală. "Făcând muzică autobiografică, simt că îi las pe cei ce mă ascultă să înţeleagă cine sunt şi prin ce trec. Ştiu că mulţi nu agreează acest gen de expunere, dar este felul în care m-am exprimat mereu, prin muzică", declară artista londoneză într-un interviu. "Nu încerc să par exhibiţionistă, este doar felul meu de a fi. E natural, cum mi se întâmplă ceva, cum îmi vine să scriu despre asta", concluzionează cântăreaţa.

Gabrielle promite fanilor săi un recital senzual de peste o oră, presărat cu piesele care au făcut-o celebră, precum "Dreams", "Out Of Reach" şi "Rise".

După Gabrielle, seria evenimentelor Finlandia Pure Senses Pure Sound va continua cu alte două dive, Vaya Con Dios şi Melanie Fiona, ce vor susţine concerte pe aceeaşi scenă din Fratelli Studios, pe 11 noiembrie, respectiv 2 decembrie.

Biletele pentru concerte pot fi achiziţionate, în limita capacităţii locaţiei (1.000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei în varianta de abonament la toate cele trei evenimente. Biletele sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas).

Louisa Gabrielle Bobb, în vârstă de 40 de ani, a câştigat mai multe discuri de platină. Single-ul ei de debut, "Dreams", a intrat în topul britanic pe locul al doilea, devenind cea mai impresionantă intrare în clasamentul respectiv. În săptămâna următoare, a ajuns pe locul întâi, unde a rămas aproape o lună.

Gabrielle a câştigat două BRIT Awards, primul în 1994, pentru cel mai bun artist britanic debutant, şi al doilea în 1997, pentru cea mai bună artistă britanică.

A mai lansat single-uri precum "Going Nowhere", "Give Me A Little More Time", "Walk On By" şi "If You Ever".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fructe proaspete, miere şi ceai alb pentru Gabrielle, la concertul de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fructe proaspete, miere şi ceai alb pentru Gabrielle, la concertul de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei