Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Slash a depus actele pentru divorţ

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N' Roses, a decis să divorţeze de soţia sa Perla Ferrar, după o căsnicie care a durat aproape nouă ani, informează people.com.

Slash, pe numele său adevărat Saul Hudson, în vârstă de 45 de ani, a depus actele pentru divorţ, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles. Rockerul american a invocat diferenţe ireconciliabile şi a indicat ziua de 15 iulie ca dată a separării de soţia sa, informează site-ul TMZ.com.

"Pot să confirm că actele pentru divorţ au fost depuse şi că, din punctul de vedere al lui Slash, despărţirea este amiabilă", a declarat agentul de presă al chitaristului.

Slash şi Perla Ferrar s-au căsătorit în octombrie 2001 şi au împreună doi fii - London, în vârstă de opt ani, şi Cash, în vârstă de patru ani. În documentele depuse la tribunal, muzicianul a solicitat custodia comună asupra copiilor.

În martie 2009, rockerul declarase că soţia şi familia au fost elementele decisive care l-au ajutat "să se liniştească" şi să "scape de toate acele lucruri rele" din trecut.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Slash a depus actele pentru divorţ.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slash a depus actele pentru divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei