Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paris Hilton, pusă sub acuzaţie pentru posesie de droguri

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost pusă oficial sub acuzaţie, luni, pentru posesie de droguri, după ce a fost arestată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Las Vegas, de poliţia americană care a descoperit un pliculeţ cu cocaină în poşeta starletei, informează AFP.

Potrivit site-ului revistei People, Paris Hilton va trebui să se prezinte în faţa justiţiei pe 27 octombrie.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţia din Las Vegas a arestat-o pe starleta americană şi pe însoţitorul acesteia, aflaţi într-un automobil 4x4 parcat în faţa cazinoului Wynn din Las Vegas.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au crezut iniţial că pasagerii din automobil au închis geamurile pentru a fuma marijuana. În urma percheziţiei, au descoperit o cantitate neprecizată de cocaină în poşeta starletei.

Paris Hilton, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinută de poliţie pentru puţin timp şi a beneficiat de un regim de eliberare condiţionată.

Potrivit revistei People, moştenitoarea imperiului Hilton a angajat imediat un avocat celebru din Las Vegas care să o apere în justiţie. Acesta a declarat în faţa autorităţilor că poşeta în care au fost găsite drogurile nu îi aparţinea clientei sale.

În timpul interogatoriului din Las Vegas, Paris Hilton a declarat că a crezut că acel pliculeţ cu cocaină era de fapt un pachet de gumă de mestecat.

A fost o vară foarte agitată pentru starleta americană. În urmă cu câteva zile, ea a trăit o mare spaimă, întâlnindu-se la primele ore ale dimineţii cu un bărbat necunoscut care încerca să intre prin efracţie în reşedinţa ei din Los Angeles.

În iulie, Paris Hilton a fost interogată de autorităţile franceze la coborârea din avion pe un aeroport în Corsica pentru posesie de canabis. Poliţia franceză a dispus încetarea cercetărilor din cauza cantităţii mici de droguri descoperite în posesia starletei.

Tot în iulie, Paris Hilton a fost arestată în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale de fotbal, după ce a fumat marijuana în timpul meciului Brazilia-Olanda.

În 2007, starleta a petrecut 23 de zile la închisoare, din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. După ce şi-a executat pedeapsa, aceasta a spus, în emisiunea celebrului Larry King, că acest lucru o face să îşi reevalueze statutul de model pentru tineri. În aceeaşi emisiune, Paris Hilton a spus că vrea să ajute la strângerea de fonduri pentru copii şi pentru victimele cancerului şi ale sclerozei multiple.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paris Hilton, pusă sub acuzaţie pentru posesie de droguri.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paris Hilton, pusă sub acuzaţie pentru posesie de droguri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei