Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Martin Scorsese a regizat un clip promoţional pentru un parfum al casei Chanel

Martin Scorsese a călcat pe urmele regizorilor Baz Luhrmann şi Jean-Pierre Jeunet, regizând şi filmând clipul promoţional al noului parfum bărbătesc "Bleu de Chanel", produs de celebra casă de modă franceză, informează Reuters.

Clipul de 60 de secunde, al cărui protagonist este actorul francez Gaspard Ulliel, face parte din prima campanie publicitară majoră de după 2004 lansată de casa Chanel. Noua campanie publicitară va fi lansată în luna septembrie.

Actorul Gerard Ulliel interpretează rolul lui Hector, un tânăr actor cu spirit rebel, devenit celebru, dar care refuză să se conformeze stilului de viaţă şi aşteptărilor impuse de noul său statut de vedetă. Reclama este filmată sub forma unei conferinţe de presă susţinute de tânărul actor, întreruptă de o serie de imagini din trecutul acestuia şi de relaţiile pe care le-a avut.

Pentru acest spot publicitar, Martin Scorsese apelează din nou la catalogul Rolling Stone, de această dată alegând piesa "She Said Yeah", un cover din 1965 realizat de rockerii britanici după o piesă interpretată de Larry Williams. Multe dintre lungmetrajele regizate de Martin Scorsese, inclusiv "Casino", "Băieţi buni" şi "Cârtiţa", includ pe coloana sonoră piese ale trupei Rolling Stone. În plus, Scorsese a regizat în 2008 "Shine a Light", un documentar despre cele două concerte susţinute de trupa britanică la New York la sfârşitul anului 2006.

Aceasta nu este însă prima "aventură" a regizorului american în domeniul publicităţii, el realizând în trecut spoturi publicitare pentru producătorul de vinuri Freixenet, compania American Express şi consorţiul AT&T.

Alte perechi cinematografice celebre reunite de reclamele Chanel, în trecut, au fost Nicole Kidman şi Baz Luhrmann şi Audrey Tatou şi Jean-Pierre Jeunet, pentru parfumul Chanel 5.

Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Taxi Driver/ Şoferul de taxi" (1976), "Raging Bull/ Taurul furios" (1980) şi "Goodfellas/ Băieţi buni" (1990). Câştigător al unor premii prestigioase în anii '70 - '80 - Globul de Aur, BAFTA, premiul Sindicatului american al regizorilor de film, Scorsese a fost recompensat cu premiul Oscar pentru regie abia în 2007, pentru filmul "The Departed/ Cârtiţa".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Martin Scorsese a regizat un clip promoţional pentru un parfum al casei Chanel.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Martin Scorsese a regizat un clip promoţional pentru un parfum al casei Chanel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei