Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Laura Cosoi, soţie de mafiot în "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures

Laura Cosoi joacă rolul unei soţii de mafiot în filmul "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul "Naşa", produs de MediaPro Pictures, a intrat în a treia săptămână de filmare. Ascunsă într-o casă din centrul Bucureştiului deja de două săptămâni, Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară de literatura engleză stabilită în România, ţine piept atacurilor lui Spânu-The Madfather (Alex Velea) şi ale oamenilor lui, Katia (Cătălina Grama/ Jojo) şi Manase (Mihai Bobonete). Ea a fost nevoită să îşi formeze propriul clan mafiot pentru a-l învinge pe interlopul local cu propriile arme şi astfel să îşi salveze soţul, pe Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare.

Seriei de femei remarcabile din acest film - o poveste atemporală, cu personaje memorabile şi cu distribuţie de excepţie - i se adaugă, în aceste zile, Laura Cosoi. Aceasta este soţia lui Manase (Mihai Bobonete), a cărei principală preocupare este familia şi în special copilul lor nou-născut. Soţii Prodan au botezat acest copil, aşadar personajul Laurei se simte apropiat de Jennifer într-un mod special. În casa acesteia, soţia lui Manase caută adăpost când simte că familia ei este pusă în pericol.

În "Naşa", Laura Cosoi apare doar în câteva secvenţe, dar punctează anumite situaţii comice neaşteptate. După cum spune şi ea, "rolul este unul mic, dar plin de culoare". În ceea ce priveşte echipa, actriţa este deja la al treilea proiect alături de aceiaşi oameni. "Mă bucur să îi regăsesc pe cei care între timp mi-au devenit prieteni, pentru al treilea an consecutiv, după «Ho Ho Ho», anul trecut, şi «Un film simplu», acum doi ani. Şi mă mai bucur şi să mă reîntorc la comedie, e genul cu care mi-am început cariera şi în care joc cu mare plăcere de fiecare dată", a declarat Laura Cosoi.

O alta prezenţă secundară, dar de o importanţă covârşitoare în derularea poveştii, este Părintele Pafnutie, interpretat de Florin Busuioc. Părintele este, de fapt, un fost mafiot căit şi retras în mănăstire, dar care este readus acum de Jennifer între cele lumeşti, pentru a-i deveni sfetnic în noua sa carieră la limita legalităţii. "Deşi a ales să meargă la mănăstire, să se cureţe de păcate, vechile apucături nu pot fi pe deplin uitate, aşadar este uşor de convins cu câteva sticle de vin", îşi descrie Florin Busuioc personajul. Referitor la faptul că, mai tot filmul, Părintele degustă diferite sticle de băutură, Florin Busuioc dezvăluie: "Băutura pare că l-ar scoate din context în timpul desfăşurării acţiunii, dar până la urmă ne dăm seama că aceasta îi dă, de fapt, echilibru".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Cosoi, soţie de mafiot în "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laura Cosoi, soţie de mafiot în "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei