Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marilyn Monroe este cea mai renumită blondă din toate timpurile

Marilyn Monroe a fost desemnată cea mai renumită blondă din toate timpurile, potrivit rezultatelor unui sondaj, surclasându-le pe nu mai puţin cunoscutele Grace Kelly, Brigitte Bardot, Madonna şi Scarlett Johansson, informează contactmusic.com.

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat actriţa Grace Kelly, căsătorită cu prinţul Rainier al III-lea de Monaco, iar locul al treilea a revenit actriţei franceze Brigitte Bardot.

Un purtător de cuvânt al companiei Clairol Nice'N Easy, care a comandat acest sondaj societăţii One Poll, a declarat: "Marilyn Monroe a fost întotdeauna celebră pentru părul ei blond. Însă este uimitor faptul că, la aproape o jumătate de secol de la moarte, ea le-a învins pe blondele moderne, clasându-se pe primul loc. Părul ei este sinonim cu strălucirea anilor 1950 şi a trecut proba timpului, depăşind diverse stiluri de coafură şi culori care apărut de-a lungul anilor".

Printre alte blonde celebre din acest top se numără Cameron Diaz, clasată pe locul al patrulea, actriţa Scarlett Johansson, ocupanta locului al şaptelea, Stevie Nicks, solista grupului Fleetwood Mac, clasată pe locul al optulea, Debbie Harry, solista trupei Blondie, ocupanta locului al zecelea, cântăreaţa Madonna, clasată pe poziţia a 11-a, şi Gwen Stefani, ocupanta locului al 14-lea.

Marilyn Monroe a devenit o adevărată legendă după moartea ei tragică, din 1962, cauzată de o supradoză de medicamente. Actriţa americană a fost celebră şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu o serie de bărbaţi faimoşi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodată, unul dintre cei trei soţi ai ei -, dar şi pentru presupusa ei aventură cu preşedintele american John F. Kennedy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marilyn Monroe este cea mai renumită blondă din toate timpurile.
 Vizualizări articol: 364 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marilyn Monroe este cea mai renumită blondă din toate timpurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei