Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Două echipe? Într-una?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gazeta Sporturilor de ieri face o trecere în revistă a lotului Stelei. E vorba atât de lotul actual, cu (un fel de) acte în regulă, cât şi de cel virtual, alcătuit atât din fotbaliştii deja înmatriculaţi cât şi din cei scoşi pe tarabă de numitul Bucşaru şi la a căror achiziţionare evident că Becali are prioritate absolută, în calitate de creditor al ăstuia (care dracu’ ştie ce face cu banii, din moment ce fotbalişti n-a cumpărat – nici măcar pe ăia de la Sportul care au jucat mai mult la Urziceni decât la Sportul! – iar pe antrenori, conducere şi fotbalişti nu i-a plătit de nu se mai ştie când) şi pe care de fapt îi va achiziţiona pe te miri ce, în contul datoriei.

Foarte curios e că Steaua, dar şi Urziceniul, datorită sistemului nostru competiţional, se află în etapa în care componenţa lotului ar fi trebui definitivată de mult, acum putându-se vorbi doar de omogenizarea echipei. În loc de omogenizare, se vede doar un haos general, în care jucătorii care până mai ieri erau consideraţi rebuturi au ajuns peste noapte titulari, iar titularii „indispensabili” în era (de vreo două săptămâni!) Piţurcă au devenit indezirabili sub „bagheta” lui Ilie. Care baghetă, şi de-ar fi una din alea magice, şi tot n-ar putea suplini lipsa de valoare a întregului ansamblu, cu sau fără ipotetica infuzie de Bărăgan. Nu cred că se poate ajunge la vreun rezultat notabil ori măcar onorabil (performanţa pe termen lung, adică un parcurs constant favorabil în Europa League până mai încolo, spre primăvară, fiind de la sine exclus în lipsa valorii, iar entuziasmul infantil al lui Becali – „jucăm finala!” – nu e decât un nou puseu de imbecilitate din cele tradiţional becaliene) în condiţiile în care tu te duci la „lupta cea mare” cu alde Bănel ori Kapetanos. Chiar dacă unul a jucat la „mondiale” iar celălalt nici nu va mirosi vreodată iarba de la vreunul, ei sunt nişte nulităţi pe care, vă jur, nu şi-ar pierde vremea să-i bage în „probe de joc” nici unul din primele 28 de cluburi din Europa. Diseară, cu mult noroc, Steaua s-ar putea califica în grupe. Dar datele problemei nu se schimbă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două echipe? Într-una?.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Două echipe? Într-una?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei