Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 aug 2010 - Anul XV, nr. 200 (4491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident grav

Copil în comă şi încă trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu maşina în pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de opt ani a ajuns în comă la spital, iar alte trei persoane au fost rănite uşor, după ce maşina în care se aflau, scăpată de sub control de şoferul beat, s-a răsturnat în albia unui pârâu. Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 18.30, pe drumul comunal din Demăcuşa – Moldoviţa.

Aflat la volanul unui autoturism Renault, Ştefan Chira, în vârstă de 32 de ani, localnic din Demăcuşa, circula cu viteză, condiţii în care a scăpat volanul de sub control şi a plonjat în şanţul de la marginea drumului, aflat la o diferenţă de nivel de patru metri. Maşina, în care se mai aflau un bărbat şi doi copii, toţi din acelaşi sat, s-a răsturnat, căzând chiar în albia pârâului Demăcuşa. Din fericire, nivelul apei nu este ridicat în această perioadă, astfel că autoturismul nu a fost luat de apă.

Trei dintre pasageri au scăpat cu răni uşoare, însă mult mai ghinionist a fost minorul Flavius Solcan, în vârstă de opt ani. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul „comă, fracturi costale, contuzie medio-sternală”, leziuni care necesită, dacă nu apar complicaţii, cel puţin 30 de zile de îngrijiri medicale.

În urma verificării cu etilotestul a şoferului a rezultat o concentraţie de 0,38 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge. Problemele în ceea ce-l priveşte pe şofer nu se opresc însă aici.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii veridicităţii declaraţiilor conducătorului auto, care a precizat că are permis de conducere eliberat de autorităţile italiene”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil în comă şi încă trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu maşina în pârâu.
 Vizualizări articol: 1624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil în comă şi încă trei răniţi, după ce s-au răsturnat cu maşina în pârâu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Din nou italia trimis de
(26 aug 2010, 12:25:35
"care a precizat că are permis de conducere eliberat de autorităţile italiene" ...si vrei sa pun si pariu ca l'ai cumparat?:) e cam la moda asa e?..te'ai dus in romania si ai baut ca un porc...te credeai in italia asa e? gresesc cu ceva?nu cred...tot voi ne faceti de rusine si aici....prin ziare vezi toata ziua "rumeno ubriaco" a facut aia...a facut aia...faceti tara de ras....:-j

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei