Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iun 2010 - Anul XV, nr. 145 (4436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au logodit

Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, s-a logodit cu iubita sa, modelul australian Miranda Kerr, în vârstă de 27 de ani, cu care are o relaţie de aproape trei ani, a confirmat pentru revista People agentul de presă al actorului britanic.

De-a lungul timpului, cei doi au dezminţit de mai multe ori zvonurile referitoare la logodna lor apărute în presa internaţională.

În noiembrie 2008, modelul Miranda Kerr şi actorul britanic Orlando Bloom au dezminţit informaţiile apărute în presa australiană referitoare la o iminentă căsătorie a lor. Şase luni mai târziu, fanii lor au început din nou să spere, după ce au văzut un inel de logodnă pe mâna stângă a modelului, însă de această dată agenţii de presă ai celor doi nu au oferit niciun comentariu.

Miranda Kerr şi Orlando Bloom au petrecut sărbătoarea Recunoştinţei din 2009 în Maroc. Întrebat de reporteri dacă se vor căsători în curând, Orlando Bloom a declarat că el şi Miranda Kerr "se bucură doar de timpul petrecut împreună, fără alte intenţii".

"E un drăguţ şi asta e tot ce vă voi spune", a declarat Miranda Kerr pentru revista People, în februarie 2008, când a fost întrebată dacă doreşte să îşi întemeieze o familie în viitor.

"Situaţia ideală ar fi să locuiesc la o fermă alimentată cu energie solară, să am un hamac şi o grădină de zarzavat", a declarat modelul australian pentru Page Six Magazine, în 2008. "Atunci când îmi voi încheia cariera, voi trăi într-un astfel de loc. Întotdeauna mi-am dorit copii şi într-o bună zi îi voi avea", a mai spus aceasta.

Ştirea despre logodna actorului Orlando Bloom cu modelul Miranda Kerr a fost publicată în premieră de Entertainment Tonight.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în altă franciză de succes - trilogia "Stăpânul Inelelor" -, în care a interpretat rolul elfului Legolas.

Orlando Bloom a mai jucat în "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Miranda Kerr este un top model australian, care a pozat recent pentru un calendar al companiei Victoria's Secret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au logodit.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au logodit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei