Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iun 2010 - Anul XV, nr. 145 (4436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Legi absurde

Bărbatul care a bătut o femeie poliţist rămâne în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care, duminică seară, la Bilca, a lovit cu pumnul în faţă o femeie poliţist care se afla în timpul serviciului şi care încerca să aplaneze un scandal pe care respectivul îl provoca va fi cercetat în state de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi sfidarea organelor judiciare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au luat, totuşi, împotriva respectivului, Silvestru Irimescu (51 de ani), din comuna Bilca, măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Procurorii anchetatori susţin că faptele pentru care suspectul a fost pus sub învinuire sunt pedepsite cu maxim trei ani de închisoare, iar minimul prevăzut de legislaţia actuală pentru a se cere arestarea preventivă este de patru ani, condiţii în care singura măsură pe care au putut să o ia în acest caz a fost aceea de interzicere a părăsirii localităţii.

Pentru ca pedeapsa la ultraj să fie mai mare de trei ani, victima ar trebui să aibă peste 20 de zile de îngrijiri medicale

 

I-au interzis să se mai apropie de poliţistă

Duminică seară, susţin procurorii, Silvestru Irimescu a provocat scandal, soţia sa alertând poliţia că acesta era foarte violent şi o ameninţă cu moartea.

Paznicul comunal şi agentul de poliţie Mihaela Parachiva Trandafir s-au deplasat la faţa locului, pentru a aplana scandalul, însă Irimescu a început să-i înjure pe amândoi.

L-a lovit pe paznic, iar când poliţista a intervenit, i-a tras şi ei un pumn în faţă (2-3 zile de îngrijiri medicale), înjurând-o şi ameninţând-o cu moartea.

Pe perioada celor 30 de zile ale măsurii de interdicţie de a părăsi localitatea, suspectul trebuie să se prezinte la poliţie conform unui program de supraveghere, să vină ori de câte ori este chemat la poliţie sau la parchet, să nu îşi schimbe locuinţa fără acordul anchetatorilor şi să nu deţină sau să folosească nici o categorie de arme.

De asemenea, Silvestru Irimescu nu are voie să se apropie de poliţista pe care a bătut-o şi nici să intre în contact, direct sau indirect, cu martorii din dosar.

În caz contrar, nerespectarea vreuneia dintre aceste măsuri îl poate aduce în spatele gratiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a bătut o femeie poliţist rămâne în libertate.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Bărbatul care a bătut o femeie poliţist rămâne în libertate3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa justitie avem trimis de
(23 iun 2010, 11:40:21
politista are doar 3 zile de ingrijiri medicale pentru sgarietura pe care o are la nas..dar e jalnic ca desi e o politista si e femeie, justitia nu face nimic...macar o luna sa-l tina la racoare si apoi se cuminteste..
2.   Oare nu ne cumpara cineva si pe noi? trimis de
(23 iun 2010, 15:05:57
daca betivul asta era in alta tara decat romania, incasa o bataie sora cu moartea si facea cativa ani de puscarie pentru tulburarea linistii publice, amenintare cu moartea si ultraj. si mai lua si amenda pentru faptul ca era beat crita.dar "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".
3.   Mai calm eududa trimis de
(24 iun 2010, 10:40:21
acum se judeca si va primi pedeapsa , ce bataie sora cu moartea sa incaseze? vorbesti prostii. vad ca politista are 3 zile de ingrijiri medicale. in momentul in care te angajezi in politie, femeie sau barbat nu conteaza, iti asumi si riscuri de genul asta
4.   Penal trimis de
(24 iun 2010, 18:33:04
auziti voi care comentati si care va uitati la mircea badea!
ar fi bine sa puneti mana pe o carte de drept penal sa invatati infractiunile si dupa aia sa comentati!
va dau o recomandare ALEX BOROI -DREPT PENAL PARTEA SPECIALA
si numai comentati la adresa politistilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei