Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iun 2010 - Anul XV, nr. 144 (4435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Drumurile lui Gheorghe Flutur se măsoară în milimetri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, unul dintre vicepreşedinţii partidului de guvernământ la nivel naţional, a explicat pe scurt şi pe înţelesul nostru, al tuturor, adică al celor mulţi, dar proşti, cum stă treaba cu relansarea economică, cu dezvoltarea pe baze sănătoase a ţării şi cu sacrificiile care trebuie făcute în interes naţional: „Dacă mamei i-am tăiat pensia, trebuie să-i arăt şi bucata de drum făcută cu acei bani”.

În primul şi-n primul rând, dacă tai dintr-o pensie de cinci milioane de lei 750.000 de lei nu poţi face decât un centimetru de drum. Cum firmele de construcţii trebuie să dea „dreptu’”, acestea vor fura şi până la urmă centimetrul de drum se va transforma într-un milimetru de drum. Dacă-i arăţi unei femei în vârstă un milimetru de drum, aceasta nu-l va putea vedea nici dacă şi-ar pune ochelarii. Decât să faci un milimetru de drum, mai bine-i dai banii înapoi femeii, pentru ca aceasta să aibă din ce să-şi cumpere pastile şi, astfel, să-şi mai poate târî existenţa încă vreo câţiva ani.

Acest lucru ar fi mult mai rentabil pentru domnul Flutur şi ai lui, spaima PSD-ului, fiindcă numărul celor care-i vor aplauda pe bărbaţii politici care au scos ţara din criză la sfârşitul unei operaţiuni dificile va fi mult mai mare. La ce folos să construieşti milimetri întregi de drum dacă la final nu va avea cine merge pe ei la piaţă, la biserică sau cu vaca la păscut?

Totuşi, dacă e să fiu corect, ar exista o explicaţie: după secole întregi în care s-a spus despre România că-i o ţară frumoasă, dar e păcat că-i locuită, cei care vor supravieţui cutremurului social vor putea afirma cu tărie, cu multă tărie în cazul şefului statului, că România e o ţară frumoasă, dar e păcat că nu-i locuită.

Păi, ce poate fi mai frumos decât o ţară cu munţi, văi, ape şi câţiva milimetri de drum, atâţia cât să nu strice minunăţia lăsată de Dumnezeu pe bucata de pământ care se întinde de la Dunăre până la Râul Suceava, aşa cum se întinde preşedintele unei ţări din lumea a treia după o noapte în care n-a dormit acasă?

Şi ca să închei, eu cred că nu există vreo pensionară care să vrea ca ultimul drum pe care va fi condusă să fie asfaltat. La ce bun, dacă oricum nu va simţi nimic?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumurile lui Gheorghe Flutur se măsoară în milimetri.
 Vizualizări articol: 2134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 18 voturi
Drumurile lui Gheorghe Flutur se măsoară în milimetri4.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In zadar trimis de
(22 iun 2010, 12:57:38
Este foarte bun acest articol dar degeaba il citim noi ,cetatenii de r�nd.Articolul ar trebui citit si de politicianul sef al judetului poate �ntelege si el ceva.
2.   Felicitari! trimis de
(22 iun 2010, 20:42:02
Un articol perfect pentru a da replica acelor afirmatii fara sare si piper facute de dl Flutur. Felicitari domnule Sorin Avram! O sa simt, timp de vreo 2-3 saptamani, lipsa Monitorului de Suceava!
3.   Verdadero trimis de
(23 iun 2010, 05:12:01
Trist, tot mai trist, descurajant, strigator la cer si greu, tot mai greu,...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei