Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iun 2010 - Anul XV, nr. 145 (4436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Microbuz răsturnat în faţă la Metro, după ce un şofer nu a acordat prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident violent, care ar fi putut avea consecinţe grave, dar care din fericire nu s-a soldat cu victime, a avut loc ieri la prânz pe artera principală a Sucevei, în zona Metro, un microbuz răsturnându-se în drum după ce şoferul unui autoturism a forţat intrarea pe drumul principal. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 12.00, la intersecţia dintre strada Bistriţei şi Bulevardul 1 Decembrie.

Din cercetările agenţilor de circulaţie rezultă că Mircea C., un şofer în vârstă de 55 de ani aflat la volanul unui autoturism VW Bora, a ieşit de pe strada Bistriţei, dinspre Obcini, cu intenţia de a vira la stânga, spre Spitalul Judeţean, moment în care a fost lovit violent în partea din faţă de un microbuz condus de Marius B., de 30 de ani, şi el din Suceava, care se îndrepta spre ieşirea din oraş.

„Cauza accidentului este neacordarea de prioritate în intersecţie, vinovat fiind şoferul autoturismului VW”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Impactul a fost violent, în încercarea de a evita coliziunea şoferul microbuzului scăpând maşina de sub control, lovindu-se de un stâlp şi apoi răsturnându-se în drum.

Un angajat de la benzinăria din zonă ne-a povestit că şoferul microbuzului venea de pe banda a II-a de mers şi, din cauză că şoferul care era pe banda I oprise,  nu a avut cum să vadă maşina VW decât în ultimul moment, când nu mai avea cum opri. În microbuzul răsturnat se afla şoferul şi o femeie, însă ambii au ieşit pe propriile picioare din maşină.

Surpriza avea să vină în momentul în care poliţiştii au trecut la verificarea şoferilor cu etilotestul. Bărbatul de 55 de ani care nu dăduse prioritate era în stare avansată de ebrietate, având o concentraţie de 1,11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, astfel că s-a ales cu dosar penal. Şi şoferul microbuzului consumase alcool, rezultând o concentraţie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, având în vedere valoarea mică acesta urmând a scăpa doar cu o sancţiune contravenţională şi permisul de conducere suspendat.

Din cauza accidentului, circulaţia de pe sensul de mers spre ieşirea din Suceava fost blocată mai bine de jumătate de oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz răsturnat în faţă la Metro, după ce un şofer nu a acordat prioritate.
 Vizualizări articol: 4598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Microbuz răsturnat în faţă la Metro, după ce un şofer nu a acordat prioritate4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai cu rachiuuu trimis de
(23 iun 2010, 23:59:08
adevarul ca in ziua de azi trebuie sa iei un pahar la bord ca sa ai curaj.... sa poti iesi in jungla asta pe care o numim traficlaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei