Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iun 2010 - Anul XV, nr. 145 (4436)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Betonul turnat peste o lucrare ISPA s-a surpat sub roţile unei maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările ISPA din Suceava, refăcute în bătaie de joc de constructori, încep să cedeze tot mai des, punând în pericol viaţa sucevenilor. După gropile imense apărute în zona centrală a Sucevei, dar şi prin alte zone, unde strada s-a surpat la scurt timp după ce au fost “finalizate” lucrări de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, acum maşina unui sucevean a fost distrusă după ce strada i s-a surpat sub roţi, pe când se afla în trafic.

Incidentul s-a petrecut pe strada Eroilor, din cartierul Burdujeni, unde lucrările ISPA au doar câteva luni de când au fost finalizate, şanţul săpat de firma constructoare fiind astupat cu beton.

Numai că exact pe porţiunea refăcută cu beton, strada s-a surpat chiar sub roţile autoturismului Renault al lui Cristian Nesteriuc, avariindu-i maşina destul de puternic.

“Nu ştiu ce lucrări au făcut ăştia, de nu mai poţi să ai curaj nici să mai ieşi cu maşina pe stradă, că se surpă cu totul. Nu pot scoate maşina din groapă, este suspendată, nici nu vrea să mai pornească. Nu găsesc pe nimeni să mă scoată de aici şi mi-e şi teamă să o scot până când nu văd cei responsabili ce s-a întâmplat aici. Nu am bani să îmi repar eu maşina. Cine a făcut asemenea lucrări să plătească, sau cei care au contract cu ei. Dacă nu putem ajunge la o înţelegere voi da primăria şi constructorii în judecată, pentru că ne pun viaţa în pericol cu asemenea drumuri publice”, a spus Cristian Nesteriuc, supărat foc de cele întâmplate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Betonul turnat peste o lucrare ISPA s-a surpat sub roţile unei maşini.
 Vizualizări articol: 2336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Betonul turnat peste o lucrare ISPA s-a surpat sub roţile unei maşini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O groapa??? trimis de
(23 iun 2010, 14:26:47
,,Vai de mine dle Romega,poate nu e in Suceava groapa aia,nu eista la noi asa ceva,doar lucrarile alea sunt suptervizate de catre EPTISA ce Dumnezeu,imposibil''Poate doar intamplator daca au aparut ceva cratere sau surpari dar in rest toate strazile prelucrate pe ISPA arata desavarsit,nu ati observat dv bine,sigur sunteti dusmanul poporului de spuneti asemenea lucruri!Avem si noi pretentii ca si cum acele lucrari ar fi platite,dar trebuie sa ne gandim si la bietii oameni:daca ar fi stiut sa faca asemenea lucrari calitativ erau astazi prin Occident brazdand soselele nerusinate ale capitalistilor.Ca fapt divers,ati fi amabil sa ne spuneti si noua o strada pe care s-a lucrat ISPA si chiar arata normal?Cu eceptia str 22 Dec,care daca ar fi fost decopertata la suprafata si inceput de la zero,ar fi fost bine facuta(vom vedea calitatea acesteia in primavara viitoare),mai ezigsta vreo strada care sa nu fie in stadiul de ruina acum sau in viitorul apropiat?Macar o strada fara surpari?
1.1  RE: O groapa??? trimis de
(23 iun 2010, 16:33:48
Domnule "Gheorghe",nu va mai osteniti sa atrageti atentia acestor "derbedei" ca s-au facut lucrarile de mantuiala,acestora putin le pasa de banii contribuabililor.II cheltuie dupa bunul plac pe clientela iar sesizarile dvs sunt trecute la capitolul "ciocul mic ca noi suntem la putere",ca sa reamintesc spusele unei "cameriste" PD-L iste.Asadar,aceste sugative orange vor primi cea ce li se cuvine,un vot negativ in viitoarele alegeri si o salata de critici in prezent.
2.   Nu va mirati trimis de
(24 iun 2010, 10:06:24
Nu va mirati ! Asa stim sa luucram noi ,cinci stau in coada lopetii si unul se face ca lucreaza daca mai este si o sticla de vodca treaba merge unsa. Tot ce se face se face de mantuiala Si daca angajezi pe cineva sa-ti renoveze apartamentul tot asa patesti daca nu stai langa ei adio lucrare de calitate sau te lasa sa astepti pana cand vor ei.
Ma supara alceva, ca va plangeti numai de drumuri ca va strica rablele dar pentru celelante lucrari nu aveti ochi. Daca ati lucra la proiectul ISPA sunt sigur ca lucrarile executate ar avea aceeasi calitate, daca nu mai proasta. Pana nu ne vom invata cu responsabilitatea lucrului bine facut asa ne vom chinui, indiferent de cine va fi la putere. Si asta se va putea rezolva numai cu o aplicare stricta a legii si plata reparatiilor de cei care au facut lucrarea. Nu va plangeti ca asa plata asa lucrare,, lucrati de cat va plateste dar lucrati calitativ sa putem spune bravo celor care au lucrat aici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei