Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 iun 2010 - Anul XV, nr. 135 (4426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Samantha Fox şi Sabrina, în concert la Bucureşti, pe 26 noiembrie

Celebrele cântăreţe ale anilor '80 Samantha Fox şi Sabrina vor concerta, pe 26 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Project Events.

Aceasta nu este pentru prima dată când cele două cântăreţe colaborează, ele înregistrând, în luna iunie a acestui an, un cover după piesa "Call me" a celor de la Blondie.

Samantha Fox şi Sabrina mai au în comun faptul că apar amândouă pe o compilaţie lansată în 1995, ce cuprinde 20 de piese şi poartă numele celor două vedete.

Concertul susţinut de Samantha Fox şi Sabrina va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 250 lei, în funcţie de locul în sală, şi sunt disponibile la Sala Palatului, în magazinele Diverta şi online, pe www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro şi www.ticketpoint.ro.

Sabrina Salerno este cunoscută pentru frumuseţea ei mediteraneană, aceasta remarcându-se încă de la vârsta de 15 ani, când a câştigat câteva premii importante la concursurile de frumuseţe. Cea mai cunoscută melodie a cântăreţei este "Boys", devenit hit în scurt timp la nivel mondial. De-a lungul timpului, Sabrina a lansat mai multe albume: "Sabrina" (1987), "Something Special" (1988), "Super Sabrina" (1988), "Super Remix" (1990), "Over the Pop" (1991), "Maschio Dove Sei" (1996), "Numeri" (1999), "A Flower's Broken" (1999) şi "Erase/Rewind Official Remix" (2008).

Cântăreaţă pop-dance, model şi actriţă, Samantha Fox a fost comparată cu Marilyn Monroe şi Madonna, datorită alurii ei fascinante. De-a lungul timpului, Samantha Fox a lansat mai multe albume, precum "Touch Me" (1986), "Samantha Fox" (1987), "I Wanna Have Some Fun" (1988), "Just One Night" (1991), "Greatest Hits" (1992), "21st Century Fox" (1998), "Watching You Watching Me" (2002), "Angel with an Attitude" (2005) şi "Greatest Hits" (2009), şi a jucat în mai multe filme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Samantha Fox şi Sabrina, în concert la Bucureşti, pe 26 noiembrie.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Samantha Fox şi Sabrina, în concert la Bucureşti, pe 26 noiembrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei