Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mai 2010 - Anul XV, nr. 125 (4416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, marţi, într-un castel din Scoţia, cu Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, relatează dailymail.co.uk.

După ce a avut relaţii cu mai multe vedete, printre care Catherine Zeta-Jones şi Martine McCutcheon, cântăreţul britanic a luat-o de soţie pe Gabriella Wesberry, mama fiicei sale de doi ani, Romy True.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii exclusiviste, la care au participat doar opt persoane, în castelul Fortner, din secolul al XVI-lea, situat în Glenisla, Perthshire.

Hucknall şi-a petrecut timpul pescuind în râul Tay, înainte să sosească la castel, marţi seară, logodnica sa, în vârstă de 39 de ani, fost comerciant de artă.

Hucknall şi Wesberry au mai fost împreună în anii '90, dar s-au despărţit, cântăreţul considerând atunci că un angajament nu s-ar potrivi cu stilul său de viaţă. Între timp, el a făcut o lungă listă de cuceriri.

Săptămâna aceasta, Mick Hucknall a fost confirmat drept noul solist al super-grupului The Faces, înlocuindu-l pe Rod Stewart.

La sfârşitul anului 2007, Mick Hucknall a anunţat că membrii formaţiei Simply Red, cu care a cântat timp de 25 de ani, au proiecte solo, trupa urmând să se destrame. În 2008, pe 19 mai, Hucknall şi-a lansat primul album solo - "Tribute to Bobby" - un tribut adus cântăreţului de blues Bobby Bland.

Simply Red este una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie, având în palmares 15 discuri şi peste 40 de single-uri care au fost bine poziţionate în topuri din Europa, SUA sau Canada. Trupa a vândut peste 50 de milioane de albume de-a lungul carierei de 25 de ani.

Trupa The Faces a fost înfiinţată în 1969, a lansat patru albume de studio şi a concertat cu regularitate până în toamna anului 1975, când Rod Stewart şi-a început cariera solo, iar Ronnie Wood s-a alăturat trupei The Rolling Stones. Ronnie Wood, Kenney Jones şi Ian McLagan s-au reunit cu Rod Stewart pentru o serie de repetiţii, la sfârşitul anului 2008, intenţionând să susţină împreună un turneu mondial în 2009, însă, din cauza programului diferit, Rod Stewart a fost nevoit să se retragă din acest proiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia.
 Vizualizări articol: 845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, s-a căsătorit în secret într-un castel din Scoţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei