Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mai 2010 - Anul XV, nr. 125 (4416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control poliţie

Şoferii cu maşini înmatriculate în alte state, traşi pe dreapta unul după altul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferii cu maşini înmatriculate în alte state au fost luaţi în colimator de poliţiştii de la circulaţie, în cadrul unei acţiuni de control în trafic care a vizat verificarea legalităţii de circulaţie a vehiculelor de acest tip. Controlul, organizat de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava la nivelul întregului judeţ, s-a desfăşurat joia trecută, în total fiind trase pe dreapta 358 de maşini, din care 208 înmatriculate în alte state.

Acţiunea a adus la constatarea a trei infracţiuni, fiind depistaţi doi şoferi care nu aveau dreptul de a conduce şi un altul aflat la volanul unei maşini cu numere străine ce nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României. În afara acestor infracţiuni, s-a mai ridicat un certificat de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice, un şofer a fost lăsat fără permis de conducere pentru viteză excesivă şi au fost aplicate 96 de amenzi, pentru diverse abateri, în majoritate depăşiri ale limitelor de viteză.

 

Cinci dosare penale, după controale în miez de noapte

O altă serie de controale ale poliţiştilor de la Circulaţie, desfăşurate în noaptea de vineri spre sâmbătă în scopul depistării şoferilor care se urcă băuţi la volan, a dus la întocmirea a cinci dosare penale. Într-un caz a fost depistat un conducător auto care se deplasa cu o maşină cu numere de circulaţie provizorii expirate, în timp ce în celelalte patru a fost vorba de şoferi băuţi.

Printre aceştia se numără Vasile H., în vârstă de 28 de ani, din comuna Bosanci, prins la volanul unei maşini pe strada Petru Rareş din Suceava, la ora 2.45, cu o concentraţie de 0,84 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, după verificarea în baza de date s-a constatat că tânărul nu are nici permis de conducere.      

Printre cei depistaţi băuţi se numără şi Anamaria P., o tânără în vârstă de 18 ani din Cajvana, trasă pe dreapta de o patrulă de poliţie pe strada Universităţii din Suceava, la ora 1.50. După verificarea cu etilotestul a rezultat că tânăra avea o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii cu maşini înmatriculate în alte state, traşi pe dreapta unul după altul.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Şoferii cu maşini înmatriculate în alte state, traşi pe dreapta unul după altul3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciudat trimis de
(31 mai 2010, 12:41:07
Ce nu inteleg eu este cum poate fi lasata sa circule o masina cu volan pe dreapta. Cum se asigura soferul la efectuarea unei depasiri ?
1.1  RE: Ciudat trimis de
(31 mai 2010, 18:27:41
Cu mai multa atentie se poate. Altfel ar insemna ca englezii nu ar avea voie sa intre in Europa cu masinile lor si nici noi, continentalii, nu am putea merge cu masina la insulari.
2.   Cum? trimis de
(31 mai 2010, 13:25:53
cu grija si cu atentie....
2.1  RE: Cum? trimis de
(31 mai 2010, 13:55:03
Vad ca nu intelegi. Sa-ti desenez o situatie practica: esti in spatele unui autotractor cu remorca (TIR mai pe limba noastra) in drum spre Radauti, la ora 12 dimineata (cand se circula cam bara la bara pe ambele sensuri) pe portiunea dreapta de la iesirea din Suceava. Cum te asiguri cand depasesti ?
2.2  RE: Cum? trimis de
(31 mai 2010, 18:05:09
Tovarasu "IREAL", iti dai singur raspunsul daca ai reciti regulile de circulatie. in primul rand pastrezi distanta , daca o pastrezi crede-ma ca vei vedea si ce se intampla in fata. in al doilea rand, nu depasesti daca nu ai vizibilitate. cunosc mai multe cazuri de accidente provocate de masini cu volanul pe stanga in care soferii depasesc fara sa gandeasca daca au timp sau nu. a da vina pe volan este egal cu a da vina in Anglia pe cei care conduc cu volanul pe stanga. numai ca acolo se conduce ca la carte. diferenta o fac rapoartele de tara in privinta accidentelor. Romania locul I cu coronita la accidente mortale, iar Anglia pe ultimul loc....deci ai raspunsul.
3.   Cum te asiguri... trimis de
(31 mai 2010, 13:59:04
Tragi pe dreapta, apoi te dai jos din masina si traversezi strada si te asiguri daca nu vine nici unul din sens opus. Dupa ce treci inapoi strada la masina te urci la volan,pornesti si constati ca nu mai trebuie sa depasesti TIR ul fiindca el e plecat de mult in fata. In plus ,daca e bara la bara ,zi-mi si mie cum vrei tu sa depasesti coloana?
3.1  RE: Cum te asiguri... trimis de
(31 mai 2010, 17:41:16
Mda, care mai de care cu raspunsuri destepte ... ASDZXC si TUDOR1973 sunt romani sadea ... In Marea Britanie, Hong Kong n-ai sa vezi masini cu volan pe stanga !
4.   Tinere trimis de
(31 mai 2010, 18:04:01
tinere,daca se circula bara la bara cum sa depasesti ? daca ai loc se vede perfect chiar daca ai volan pe dreapta.....si asta ultimul,in acele tari e si circulatia pe stanga.
5.   Nu asta e problema... trimis de
(31 mai 2010, 20:19:32
grav nu este cum circula,ca sa fii mistret in trafic poti sa ai si volanul pe cu****.......grav este ca peste 50% din aceste masini nu au asigurare valabila,si daca totusi te tamponeaza unu cu volan pe dreapta,si caz fericit are asigurare valabila ......dureaza fratioare cel putin 3 luni pana iti vine raspunsul din Marea Britanie..aici e buba !!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei