Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală

Steven Seagal a fost acuzat de hărţuire sexuală de către una dintre fostele sale angajate, care susţine că actorul american obişnuia să o trateze ca pe o "jucărie sexuală" în perioada în care a lucrat pentru acesta, informează showbiz.sky.com.

Potrivit documentelor oficiale depuse la tribunal, fostul model Kayden Nguyen l-a dat în judecată pe Steven Seagal pentru hărţuire sexuală, trafic de carne vie şi concediere abuzivă.

Potrivit acestei plângeri, semnată de Kayden Nguyen, actorul american a angajat "două însoţitoare tinere din Rusia care erau la dispoziţia lui 24 de ore din 24 pentru satisfacerea nevoilor lui sexuale".

Kayden Nguyen susţine că, după ce a fost angajată de Steven Seagal, actorul a agresat-o fizic, "punându-şi mâinile sub fusta ei şi apoi atingându-i sânii", iar apoi "a apucat-o de picioare".

Potrivit aceleiaşi plângeri, actorul american i-ar fi spus după acest incident "să îşi amintească de clauza de confidenţialitate" din contractul pe care îl semnase: "Nu ai voie să spui nimănui".

Până la ora publicării acestei ştiri, agentul de presă al actorului Steven Seagal nu a comentat informaţiile publicate de Sky Showbiz.

Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este actor, producător şi scenarist, el jucând în numeroase filme de acţiune. Actorul este, totodată, maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care a jucat au avut încasări totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei