Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Julianne Moore, într-o comedie alături de Kevin Bacon şi Steve Carell

Actorul american Kevin Bacon se va alătura distribuţiei unei comedii al cărei titlu nu a fost deocamdată ales, în care Steve Carell şi Julianne Moore vor interpreta rolurile unor soţi a căror căsnicie trece printr-o perioadă de criză, informează Hollywood Reporter.

În acest film, personajul interpretat de Steve Carell decide să apeleze la serviciile unui consilier motivaţional personal, interpretat de Ryan Gosling.

Kevin Bacon va juca rolul unui coleg de serviciu al personajului interpretat de Julianne Moore, cu care aceasta va avea o aventură.

Filmările pentru acest proiect realizat de studiourile Warner Bros. vor debuta către sfârşitul lunii aprilie. John Recqua şi Glenn Ficarra vor asigura regia filmului.

Julianne Moore este câştigătoare a unui Glob de Aur ("Poveşti întretăiate" - 1994) şi a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003). Ea a câştigat, de asemenea, un premiu pentru interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002).

În martie, Kevin Bacon a terminat filmările pentru "Elephant White", un lungmetraj turnat în Thailanda. În 2010, actorul american a fost recompensat cu premiul Sindicatului actorilor americani (SAG Award) pentru rolul din filmul de televiziune realizat de postul HBO "Taking Chance".

Kevin Bacon s-a remarcat în rolurile din filmele "Pe cont propriu/ Footloose" (1984), "Dincolo de moarte/ Flatliners" (1990), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Apollo 13" (1995), "Misterele fluviului/ Mystic River" (2003), "The Woodsman" (2004) şi "Vineri 13" (2009).

Steve Carell s-a făcut remarcat graţie rolului de corespondent al emisiunii de televiziune "The Daily Show with Jon Stewart", între anii 1999 şi 2004, şi rolului Michael Scott din serialul "The Office", difuzat începând din 2005, pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur, în 2006. Carell a jucat şi în câteva lungmetraje produse la Hollywood, printre acestea numărându-se "Anchorman", "Virgin la 40 de ani", "Fiecare se crede normal/ Little Miss Sunshine" şi "Întâlnire cu surprize/ Date Night", în care joacă alături de Tina Fey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Julianne Moore, într-o comedie alături de Kevin Bacon şi Steve Carell.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Julianne Moore, într-o comedie alături de Kevin Bacon şi Steve Carell0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei