Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane anul acesta, în serialul de comedie "Call Me Fitz"

Jason Priestley, cunoscut pentru rolul Brandon Walsh din "Beverly Hills 90210", revine pe micile ecrane în acest an, în rolul lui Fitz, un carismatic vânzător de maşini second hand, în serialul de comedie neagră "Call Me Fitz", care va fi produs în Canada şi difuzat în premieră în această ţară.

Anunţul a fost făcut la Cannes, în cadrul târgului de televiziune MIPTV, chiar de actorul Jason Priestley, care este şi regizor al serialului, şi de producătoarea şi scenarista Sheri Elwood.

Serialul de comedie are 13 episoade, de câte o jumătate de oră, şi îl are în centrul acţiunii pe Fitz, un dealer de maşini second hand gata oricând pentru o aventură sexuală şi având probleme cu drogurile, ceea ce împinge limitele comportamentului său "puţin prea departe" în raport cu morala comună. După ce ratează un test drive în urma căruia clientul său - o femeie - intră în comă, în ecuaţie apare Larry, un coleg vânzător care îi este opus ca stil şi moravuri şi care tinde a fi "conştiinţa" lui Fitz.

Jason Priestley a declarat la conferinţa de presă de la Cannes că a folosit ca model pentru rolul său nişte persoane din anturajul său, care nu ştiu, însă, că au constituit o sursă de inspiraţie pentru actor. "A fost simplu să mă decid să joc rolul lui Fitz după ce am citit scenariul", a spus Jason Priestley, spunând despre "Call Me Fitz" că este "un show complet".

În acelaşi timp, scenarista Sheri Elwood a spus că a avut ca sursă de inspiraţie pentru "Call Me Fitz" propria familie. "Este un show despre un om care nu este un tip rău, ci mai degrabă un băieţel pierdut. Fitz este un om care nu şi-a găsit calea", a spus producătoarea şi scenarista Sheri Elwood. "Fitz tratează rău oamenii, dar este pedepsit pentru asta, suferă în fiecare episod. Show-ul este la fel de trist precum e de vesel", a mai spus Sheri Elwood.

Serialul "Call Me Fitz" va fi difuzat în premieră pe televiziuni din Canada, în vara acestui an. "Aici, la MIPTV, este un interes enorm pentru acest serial", a spus producătoarea Sheri Elwood, precizând că se aşteaptă ca serialul să fie cumpărat pentru a fi difuzat în cât mai multe ţări.

"Call Me Fitz" este o producţie a E1 Entertainment, Amaze Film + Televison şi Big Motion Pictures, în asociere cu Astral Media's The Movie Network şi Corus Entertainment's Movie Central.

Cea de-a 47-a ediţie a târgului MIPTV se desfăşoară la Palais des Festivals din Cannes, în perioada 12 - 16 aprilie. Un număr de 21 de companii care operează în audiovizualul din România, printre care Pro TV, MediaPro Distribution, Antena 1, Kanal D, Naţional TV, Prima TV, Realitatea Media şi TVR, participă la MIPTV, care este cel mai important târg european de vânzare şi achiziţionare de produse de televiziune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane anul acesta, în serialul de comedie "Call Me Fitz".
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Jason Priestley revine pe micile ecrane anul acesta, în serialul de comedie "Call Me Fitz"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei