Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicollette Sheridan l-a dat în judecată pe creatorul serialului "Neveste disperate"

Actriţa americană Nicollette Sheridan l-a dat în judecată pe Marc Cherry, creatorul serialului "Neveste disperate", dar şi postul ABC, de la care solicită daune de 20 de milioane de dolari, susţinând că a fost agresată pe platourile de filmare şi concediată în mod abuziv, informează Reuters.

Potrivit plângerii depuse de actriţa americană, luni, la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles, Marc Cherry ar fi lovit-o pe Sheridan în zona capului, în septembrie 2008, după ce aceasta l-ar fi întrebat ceva referitor la un detaliu din scenariul serialului.

"După ce ea s-a plâns în faţa angajatorului de comportamentul nepotrivit al lui Marc Cherry, acesta a făcut în aşa fel încât Nicollette Sheridan să fie concediată, făcând-o astfel să piardă milioane de dolari din veniturile viitoare", a declarat avocatul actriţei americane.

Nicollette Sheridan a mărturisit că era plătită cu 175.000 de dolari pe episod, pentru al cincilea sezon al acestui serial (atunci când a avut loc incidentul), cu 200.000 de dolari pe episod pentru al şaselea sezon şi cu 250.000 de dolari - pentru cel de-al şaptelea.

Marc Cherry şi-a cerut ulterior scuze, însă a insistat apoi ca personajul interpretat de Sheridan să dispară în ultima parte a celui de-al cincilea sezon al serialului. Nicollette Sheridan susţine că a informat despre acest incident postul ABC, care produce şi difuzează serialul, însă reprezentanţii acestuia nu au făcut nimic.

Nicollette Sheridan îl acuză astfel pe Marc Cherry, dar şi pe managerii postului ABC, de concediere abuzivă, agresiune, violenţă împotriva femeilor, discriminare bazată pe sex, orientare sexuală şi vârstă şi cauzarea cu intenţie a unui stres emoţional.

Nicollette Sheridan este cunoscută pentru rolul intrigantei Eddie Britt din serialul american "Neveste disperate" şi a mai jucat în serialul "Vecinii/ Knots Landing".

Difuzat în Statele Unite începând cu toamna anului 2004, serialul "Neveste disperate" se bucură de o foarte mare audienţă. Serialul, care prezintă ipocrizia vieţii bogătaşilor din suburbiile americane, a fost preluat de televiziunile din peste 130 de ţări, inclusiv în România. Actriţa Kathryn Joosten a obţinut premiul Emmy în 2008 pentru rolul Karen McCluskey, la categoria cea mai bună actriţă într-un serial de comedie, iar serialul a primit de-a lungul timpului trei Globuri de Aur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicollette Sheridan l-a dat în judecată pe creatorul serialului "Neveste disperate".
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicollette Sheridan l-a dat în judecată pe creatorul serialului "Neveste disperate"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei