Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă

Whoopi Goldberg i-a luat apărarea lui Jesse James, soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate, declarând că înţelege perfect motivele pentru care acesta a simţit nevoia să îşi înşele soţia, deoarece a fost ea însăşi infidelă în timpul celor trei mariaje ale sale, relatează femalefirst.co.uk.

Sandra Bullock s-a despărţit de Jesse James la începutul lunii martie, după ce presa americană a afirmat că acesta ar fi avut o aventură, care a durat 11 luni, cu modelul Michelle McGee în 2009. De atunci, numărul femeilor care declară în presă că ar fi avut aventuri de o noapte sau chiar relaţii de lungă durată cu Jesse James creşte pe zi ce trece.

Actriţa Whoopi Goldberg le-a cerut însă acelor persoane care îl critică pe Jesse James să aştepte înainte de a judeca, pentru a auzi şi ce are de spus soţul Sandrei Bullock, deoarece nu toate informaţiile publicate în tabloide sunt şi adevărate.

În plus, actriţa americană a declarat că ea înţelege perfect motivele pentru care unul dintre soţi îşi înşeală partenerul de viaţă, deoarece a făcut ea însăşi acest lucru atunci când era căsătorită.

"Mi-am înşelat soţul de cinci sau şase ori. Da, mi-am făcut de cap, deşi eram căsătorită. Şi eu am făcut greşeli. Se întâmplă uneori. Poate că încerca să găsească altceva", a mărturisit Whoopi Goldberg.

"Nu vreau să îl scuz şi să pretind că acolo s-a întâmplat cu totul altceva, însă poate că el şi-a dorit ceva frumos în viaţă (căsătoria cu un star de la Hollywood), dar nu a fost capabil să se descurce cu această situaţie. E doar o altă posibilitate", a adăugat actriţa americană.

Whoopi Goldberg s-a despărţit de primul ei soţ, Alvin Martin, în 1979, după o căsătorie care a durat cinci ani. Ea s-a căsătorit apoi cu David Claessen în 1986, iar acest mariaj a durat doi ani. Goldberg s-a căsătorit pentru a treia oară în 1994, dar mariajul ei cu Lyle Trachtenberg nu a durat decât un an.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calităţile sale de actriţă de comedie, Godlberg este şi o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Şi-a început cariera încă de la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein, din New York, după care a apărut în numeroase piese de teatru. A debutat la Hollywood în controversatul film "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, şi a devenit foarte apreciată pentru rolul realizat alături de Sissy Spacek în drama "Lungul drum către casă" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri supranaturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubită" (1990), cu Demi Moore şi Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile şi în filmele "Made in America" (1993), "Boys on the side" (1995), "Vacanţă în Jamaica" (1998) şi "Regăsirea" (1999).

Whoopi Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei