Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 apr 2010 - Anul XV, nr. 79 (4370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună

Actorul american Dennis Hopper, care suferă de cancer în stadiu terminal, va trebui să plătească soţiei şi fiicei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună, a hotărât, luni, un judecător american din Los Angeles, informează AFP.

Actorul în vârstă de 73 de ani, aflat în plină procedură de divorţ de soţia sa, Victoria, nu a fost prezent la audierea ce a avut loc la Curtea Superioară din Los Angeles.

Avocatul său Joseph Mannis a relevat în câteva documente oficiale, luna trecută, că Dennis Hopper suferă de cancer de prostată în fază terminală şi este prea slăbit pentru a face chimioterapie. Greutatea sa ar fi ajuns la circa 45 de kilograme.

Actorul şi regizorul peliculei "Easy Rider" a părut extrem de slăbit, luna trecută, când a participat la ceremonia prin care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Dennis Hopper şi soţia lui, Victoria Duffy, sunt prinşi într-o dispută legală acerbă, de când actorul a decis, în ianuarie, să ceară divorţul, după o căsnicie de 14 ani. De atunci, cei doi se luptă în justiţie pentru custodia fiicei lor de 7 ani, Galen.

Dennis Hopper a fost regizor şi protagonist, alături de Jack Nicholson, al peliculei "Easy Rider", un road-movie care a influenţat cinematografia la Hollywood. Hopper a fost nominalizat la premiile Oscar graţie prestaţiei sale din filmul "Antrenorii/ Hoosiers" (1986) şi a jucat, în acelaşi an, în "Catifeaua albastră/ Blue Velvet", devenit ulterior un film cult, regizat de David Lynch. Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat în 2006 cu un premiu Oscar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună.
 Vizualizări articol: 315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dennis Hopper îi va plăti soţiei sale o pensie alimentară de 12.000 de dolari pe lună5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei