Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a fost agresat de prietena lui

Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a fost agresat de prietena lui, Ana Araujo, cearta celor doi fiind provocată de faptul că Wood continuă să consume alcool, deşi a ieşit recent dintr-o clinică de dezalcolizare, informează femalefirst.co.uk.

Wood, care nu mai consumase alcool după ce s-a externat, în ianuarie, dintr-o clinică de dezalcolizare, şi-a înfuriat consoarta care l-a descoperit consumând din nou alcool săptămâna trecută. Ana Araujo, în vârstă de 30 de ani, a reacţionat violent, distrugând două tablouri ale chitaristului şi rănindu-l pe acesta la gură.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, Ana a încercat să-l ţină departe pe Wood de alcool în tot acest timp şi, în momentul în care l-a găsit consumând din nou alcool, cearta a escaladat în violenţă.

"El a început să o numească în diverse feluri când Ana a început să-l critice şi ea a izbucnit. Două dintre tablourile lui, pe care intenţiona să le vândă sunt acum distruse după ce au fost rupte în fâşii", susţine sursa.

Muzicianul, în vârstă de 62 de ani, şi-a sunat apoi fosta soţie, Jo Wood, de care s-a despărţit în iulie 2008, dar nu a beneficiat de empatia pe care o căuta, a spus aceeaşi persoană.

Nu demult prietenii cuplului anticipau că Wood şi Ana Araujo urmează să se căsătorească.

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, în vârstă de 54 de ani, ea obţinând, la începutul lunii noiembrie 2009, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic. Mariajul veteranului rocker s-a destrămat în momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal din Londra, în 2008, pentru a petrece zece zile în Irlanda alături de rusoaica Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic.

Ronnie Wood s-a alăturat trupei Rolling Stones în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor. El este, de asemenea, un pictor apreciat. Trupa Rolling Stones, compusă în prezent din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood, a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a fost agresat de prietena lui.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronnie Wood, chitaristul Rolling Stones, a fost agresat de prietena lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei