Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Dascălu îşi aniversează ziua de naştere în etape

Monica Dascălu, prezentatoarea "Ştirilor Pro TV" de la ora 17.00 şi a emisiunii “Weekend cu Monica Dascălu” la Pro TV Internaţional, împlineşte, pe 30 martie, 32 de ani, şi va celebra aniversarea în etape, informează un comunicat.

La mai bine de o lună de la nuntă, vedeta se pregăteşte din nou să sărbătorească, de această dată aniversarea celor 32 de ani pe care îi împlineşte pe 30 martie.

Ultimele zile din martie se anunţă foarte ocupate pentru Monica, mai ales cu filmările la ediţia specială de Paşte a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu" şi la videoclipul melodiei aniversare de 10 ani la Pro TV Internaţional, acesta din urmă realizându-se chiar de ziua ei.

Aşa că, vedeta profită de timpul liber pentru a se relaxa şi pentru a sărbători. Monica a petrecut deja două zile de weekend foarte plăcute la mare alături de soţul ei, urmînd ca în perioada Paştelui să meargă la bunici.

"Fără îndoială trăiesc una dintre cele mai frumoase primăveri, cu multe motive de bucurie: ziua mea, Pastele, şi, pe 29 aprilie, voi sărbători cu colegii mei aniversarea de 10 ani a postului Pro TV Internaţional. Voi începe cu ziua mea pe care o sărbătoresc într-un fel.. mai inedit. Am petrecut un sfîrşit de săptămînă relaxant la mare doar cu Mihai, ne-am plimbat pe malul marii, a fost foarte frumos. Am admirat un răsărit impresionant, iar acum pot să spun că mi-a plăcut mai mult ca niciodată plaja deoarece era goală şi foarte curată. Şi abia aştept Paştele, când mă voi reîntâlni cu mulţi oameni dragi", povesteşte Monica.

Ea va pleca pe 2 aprilie şi va face un tur prin ţară: mai întâi la familia ei, de la Târgu Mureş, apoi la Delureni, în Bistriţa Năsăud la bunici, şi la Cluj, la bunicii lui Mihai, unde vor merge cu toţii la Slujba de Înviere.

"Toată lumea ne aşteaptă cu drag şi cu multe bunătăţi, iar dintre ele apreciez cel mai mult plăcinta cu brânză la cuptor făcută de bunica. Faptul că ne adunăm la masă, stăm şi povestim ce am mai făcut şi ne bucurăm de fiecare moment împreună, face ca sărbătorile şi ziua mea să fie cu totul speciale", adaugă vedeta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Dascălu îşi aniversează ziua de naştere în etape.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Monica Dascălu îşi aniversează ziua de naştere în etape5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LA MULTI ANI trimis de
(29 mar 2010, 20:11:18
La Multi Ani Monica,sanatate multa,casnicie fericita,prosperitate si succese in activitatea de jurnalist!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei