Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Toate drumurile duc la Roma titlul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Merită să completez acum cu încheierea articolului precedent, cel cu filmul care bate meciul, şi care n-a intrat la vremea lui pentru că m-am lăcomit la numărul de „semne”. După ce Ranieri făcuse câteva paralele între nişte filme la modă şi elevii săi, unul dintre oficialii Romei, pe numele său Paolo Montali, a plusat în domeniul cinefil. Mai întâi să spunem că Montali este foarte popular în peninsulă, el fiind considerat unul dintre cei mai mari antrenori de volei din lume! A fost cooptat în staff-ul clubului roman de fotbal după ce a făcut parte din consiliul de administraţie la Juventus. Ei bine, înainte de derby-ul cu Inter, Montali a mers pe aceeaşi linie cu antrenorul, comparând misiunea Romei cu o scenă din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, când Jack Nicholson face un pariu, pierdut dinainte, că va sparge fereastra cu un obiect mult prea greu pentru a putea fi urnit de orice om normal. Nu şi pentru un nebun, şi-o fi zis personajul lui Nicholson, McMurphy. După ce se opinteşte în van, le strigă sfidător celorlalţi: „măcar am încercat”! Cam aşa se făcea haz de necaz în tabăra gialorossa în perspectiva întâlnirii cu liderul. Lipsă totală de încrâncenare. Sau mai bine lipsă de încrâncenare totală! Nu l-aş fi bănuit pe sobrul Ranieri capabil să recidiveze în umor, el spunând că în mod normal squadra lui Mourinho ar trebui să câştige campionatul, dar dacă nu vrea, se vor sacrifica ai lui şi vor lua ei Lo Scudetto, doar n-or să-l lase de izbelişte...

Acum ştim că Roma a învins cu 2-1, în felul acesta ajutându-se pe sine, dar făcând cuib şi berzei chioare care este Milanul. Culmea e că Mourinho a forţat egalarea cu Chivu al nostru, care a intrat în ultimul sfert de oră în locul lui Motta, dar a jucat tot fundaş pentru a-i permite lui capitan Zanetti să urce. Mutarea n-a dat roade, iar celălalt căpitan de drept, Totti a bifat şi el ultimele cinci minute. De altfel, în acest sezon Totti a fost un adevărat navetist între gazon şi infirmerie, dar, deşi a jucat doar jumătate dintre partide, tot este golgeterul echipei, cu o medie de 2 goluri la 3 etape! Din păcate, Lobonţ nu reuşeşte să se impună în lupta cu ceilalţi doi portari, ambii brazilieni, şi n-a avut loc nici pe bancă. În anul în care poate deveni campion, el n-a jucat până acum decât două meciuri, nici unul ca titular!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate drumurile duc la Roma titlul?.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toate drumurile duc la Roma titlul?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei