Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul american Dennis Hopper a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul american Dennis Hopper, diagnosticat cu cancer la prostată în fază terminală, a primit, vineri, o stea pe Hollywood Walk of Fame, informează Reuters.

Actorul a primit zâmbind distincţia, deşi este foarte slăbit. El a purtat bandaje pe cap şi la mâna dreaptă în timpul ceremoniei, explicând că are răni dintr-o căzătură, cauzată de faptul că a fost strigat de un paparazzi în timp ce se plimba pe-afară. Având impresia că recunoaşte vocea care îl striga, Hopper s-a întors, iar apoi, împiedicându-se, a căzut din cauză că muşchii nu îi mai funcţionează, după cum a detaliat acesta.

Hopper, în vârstă de 73 de ani, are cancer la prostată în fază terminală şi este prea slăbit pentru a face chimioterapie. Greutatea sa ar fi ajuns la circa 45 de kilograme.

Dennis Hopper, care şi-a început cariera în 1955, cu filmul "Rebel fără cauză", alături de James Dean, este, de asemenea, implicat într-un proces de divorţ cu soţia sa.

Avocatul său, Joseph Mannis, a declarat, miercuri, în faţa justiţiei, că actorul nu poate fi chestionat de avocatul soţiei sale în procesul de divorţ, din cauza stării avansate a bolii.

Dacă autorităţile vor încerca să îi ia o depoziţie, acest lucru "ar putea să îi ameninţe capacitatea de a supravieţui", a afirmat medicul actorului, David Agusin.

Cu toate acestea, medicul a fost de acord ca Dennis Hopper să apară în public, vineri, pentru a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, deoarece acest eveniment este o experienţă pozitivă pentru actor.

Dennis Hopper şi soţia lui, Victoria Duffy, sunt prinşi într-o dispută legală acerbă, de când actorul a decis, în ianuarie, să ceară divorţul, după o căsnicie de 14 ani. De atunci, cei doi se luptă în justiţie pentru custodia fiicei lor de 7 ani, Galen. În februarie, Dennis Hopper a obţinut un ordin judecătoresc care îi interzice Victoriei Duffy accesul în casa lui din sudul Californiei. Următoarea audiere în acest proces va avea loc pe 5 aprilie.

Dennis Hopper a fost regizor şi protagonist, alături de Jack Nicholson, al peliculei "Easy Rider", un road-movie care a influenţat cinematografia la Hollywood. Hopper a fost nominalizat la premiile Oscar graţie prestaţiei sale din filmul "Antrenorii/ Hoosiers" (1986) şi a jucat, în acelaşi an, în "Catifeaua albastră/ Blue Velvet", devenit ulterior un film cult, regizat de David Lynch. Cel mai recent proiect al lui Hopper este o adaptare pentru televiziune a filmului "Crash - Poveşti din L.A.", recompensat în 2006 cu un premiu Oscar.

Celebrul Hollywood Walk of Fame cuprinde aproximativ 2.400 de stele cu numele marilor personalităţi din domeniul cinematografiei americane şi se întinde pe o distanţă de 2,4 mile (aproape 4 kilometri) de-a lungul Hollywood Boulevard şi Vine Street.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul american Dennis Hopper a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul american Dennis Hopper a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei