Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2010 - Anul XV, nr. 73 (4364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Grad de ocupare

„Paştele în Bucovina” umple pensiunile şi hotelurile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Acţiunile realizate de Consiliul Judeţean Suceava în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în cadrul programului „Paştele în Bucovina”, vor conduce la un grad de ocupare de circa 90% a pensiunilor şi hotelurilor din zonă. Aceasta este estimarea făcută de Corneliu Popovici, consilierul ministrului Dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea.

Popovici a declarat că datele existente la nivelul ministerului arată că, în prezent, gradul de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor clasificate din bazinul Dornelor este de 45-50%, iar a unităţilor de cazare din zonele Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceviţa, de aproximativ 70%.

El a precizat că în perioada Sărbătorilor Pascale gradul de ocupare va atinge 90%. Procentul poate fi mai mare, a spus Popovici, în cazul în care sunt luate în calcul şi unităţile de cazare care încă nu sunt clasificate. Este vorba de casele ţărăneşti tradiţionale, pentru care există o lege în dezbaterea Parlamentului.

„Iată că publicitatea şi acţiunile Ministerului Turismului şi ale Consiliului Judeţean fac ca Bucovina să devină un brand al turismului naţional. De altfel, în ultimii ani, Bucovina este reprezentată ca brand al României la marile târguri internaţionale. Este o reuşită şi sperăm ca, în câţiva ani de zile, prin ceea ce face Ministerul Turismului în Suceava, ca investiţii şi ca acţiuni de promovare turistică, turismul să devină o ramură importantă în economia judeţului”, a spus Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Paştele în Bucovina” umple pensiunile şi hotelurile din judeţ.
 Vizualizări articol: 1995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
„Paştele în Bucovina” umple pensiunile şi hotelurile din judeţ1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa asteptam totusi sa treaca pastele trimis de
(29 mar 2010, 13:04:18
Guvernul Boc este un guvern de mincinosi dovediti chiar de Comisia Europeana de la Bruxel. Previziunile lor sunt de fapt niste miciuni ordinare. Sa asteptam sa treaca pastele si sa vedem raportarile oficiale nu niste gogorite spuse de un papagal a lui Udrea.
2.   Afirmatie nu prea exacta! trimis de
(29 mar 2010, 17:14:48
Nu numai actiunile organizate, etc.,etc., sau nu in primul rand acestea aduc multi turisti in judet, dupa cum afirma Corneliu Popovici, iar un om din zona, chiar daca acum este secretar de stat la ministerul in care daca vine vara cu 3 zile mai repede, ori daca a nins ca asta iarna, asta se datoreaza acestui minister si ministrei sale. Mai multa decenta, caci s-a terminat campania electorala!
3.   What?! trimis de
(29 mar 2010, 23:05:08
Pe Corneliu, credinta l-a impins in pacat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei