Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2010 - Anul XV, nr. 17 (4308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sigourney Weaver va face striptease în următorul ei film

Actriţa americană Sigourney Weaver, devenită celebră pentru rolurile din franciza "Alien" şi, mai recent, din intens mediatizatul "Avatar", va interpreta rolul unei dansatoare exotice în următorul ei proiect cinematografic, informează femalefirst.co.uk.
Actriţa americană a dezvăluit faptul că, în noul ei proiect, a cărui intrigă este păstrată în mare secret de producătorii de la Hollywood, va portretiza o dansatoare exotică care se confruntă cu o serie de probleme pe măsură ce înaintează în vârstă.
"Există un proiect cinematografic în care voi juca rolul unei dansatoare exotice care îmbătrâneşte. Nu am voie să vorbesc prea mult despre acest film. Va fi o mare surpriză! S-ar putea să joc rolul principal şi într-un film de Nicholas Roeg", a mărturisit actriţa în vârstă de 60 de ani.
Sigourney Weaver, devenită celebră graţie rolului Ellen Ripley din seria "Alien" şi implicării ei în multe filme de acţiune, ţine foarte mult să facă acest rol, deoarece se simte mai atractivă ca niciodată.
"Mă simt mai sexy ca niciodată. În trecut eram destul de nesigură pe mine. Sper să trăiesc până la 100 de ani. Nu mi-am dorit niciodată să fiu ca James Dean - să mor tânără şi să devin celebră după aceea", a adăugat actriţa într-un interviu acordat postul Tele 5.
Spre deosebire de multe dintre actriţele din generaţia ei, Sigourney Weaver nu a considerat niciodată că vârsta ei ar putea avea o influenţă negativă asupra calităţii rolurilor care îi sunt propuse.
"Nu încerc să arăt tânără cu orice preţ. De ce să distribui o persoană în vârstă de 55 de ani care arată de 35 de ani, când poţi să distribui de la bun început o persoană care are 35 de ani? Dacă arăţi ca la 55 de ani şi te simţi bine în pielea ta, vei primi cu siguranţă multe roluri. Rolurile mele au devenit tot mai interesante cu trecerea timpului", a explicat actriţa.
Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Prima ei apariţie în rolul locotenentului Ellen Ripley datează din 1979, odată cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien".
Anul 2010 se anunţă foarte încărcat pentru Sigourney Weaver, celebra actriţă americană urmând să joace şi în alte două comedii - "You Again" şi "Paul".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sigourney Weaver va face striptease în următorul ei film.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sigourney Weaver va face striptease în următorul ei film0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei