Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2009 - Anul XIV, nr. 277 (4263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihaela Rădulescu revine la Antena 1, pentru a prezenta concursul "Miss ROmândria"

Mihaela Rădulescu va reveni la Antena 1, pentru a prezenta două ediţii ale concursului de frumuseţe "Miss ROmândria", difuzate pe 29 noiembrie şi 1 decembrie, informează postul de televiziune.
După o absenţă de circa şase luni de pe micile ecrane, Mihaela Rădulescu va prezenta concursul de frumuseţe "Miss ROmândria", difuzat duminică, 29 noiembrie, între orele 14.30 şi 19.00 (semifinala), şi 1 decembrie, între orele 14.00 - 19-00 (finala).
"Miss ROmândria" este "o întoarcere la valorile personale în context naţional". Concursul va avea două categorii - categoria "naţională" va desemna o câştigătoare cu titlul "Eu mi-ss mândră-n sat", iar categoria "naţională internaţională" va premia femei române de succes din diaspora. În paralel, în emisiune vor fi trecuţi în revistă şi cei mai de succes români, "branduri", valori româneşti ale anului 2009.
Mihaela Rădulescu a revenit în România şi pentru a-şi lansa o nouă carte, "Nişte răspunsuri". Volumul, publicat de editura Polirom, este ilustrat de Horaţiu Mălăele şi va fi lansat pe 28 noiembrie, la târgul de carte Gaudeamus.
Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan. Ulterior, Mihaela Rădulescu s-a mutat, împreună cu fiul său, la Monaco.
Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în acest an, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.
Postul Antena 1 face parte din trustul de presă Intact, alături de televiziuni precum Antena 2, Antena 3, Antena International, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu revine la Antena 1, pentru a prezenta concursul "Miss ROmândria".
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Mihaela Rădulescu revine la Antena 1, pentru a prezenta concursul "Miss ROmândria"3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei