Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2009 - Anul XIV, nr. 277 (4263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului" de ediţia italiană a revistei Rolling Stone

Stilul de viaţă al premierului italian, Silvio Berlusconi, a determinat ediţia italiană a revistei Rolling Stone să îl desemneze "Starul rock al anului", el fiind urmat de Barack Obama şi de Papa Benedict al XVI-lea, transmite agenţia ANSA, în pagina electronică.
"Pofta sa de viaţă şi stilul de viaţă inimitabil i-au adus o popularitate incredibilă la nivel internaţional, în special în acest an", potrivit unui citat publicat pe coperta ediţiei din decembrie a revistei, care apare marţi.
Termenul «rock&roll» nu este suficient pentru a-i face dreptate premierului care captează atenţia presei, spune editorul Carlo Antonelli. Împătimiţi ai petrecerilor precum Rod Stewart, Brian Jones sau Keith Richard, chiar în anii cei mai sălbatici, erau ''novici'' în comparaţie cu premierul italian, scrie ziaristul.
Silvio Berlusconi, care a avut o vară fierbinte în urma dezvăluirilor despre viaţa sa privată, a fost ales în unanimitate de echipa editorială a revistei Rolling Stone.
În vârstă de 73 de ani, premierul italian şi-a surclasat toţi rivalii prin abilitatea de a "trăi în lumina reflectoarelor", cu acţiuni "demne de cel mai bun star rock''. Fotografia de pe copertă a unui Berlusconi stilizat a fost realizată de americanul Shepard Fairey, care a creat posterele Hope pentru campania prezidenţială a lui Barack Obama.
De altfel, preşedintele american ocupă locul al doilea în clasamentul Rolling Stone al persoanelor care au reprezentat cel mai bine valorile rock&rollu-lui. Papa Benedict al XVI-lea este pe locul al treilea pentru că în această lună va scoate pe piaţă un CD de cântece religioase realizat de aceeaşi casă de discuri cu care colaborează trupa Nirvana.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului" de ediţia italiană a revistei Rolling Stone.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silvio Berlusconi, desemnat "Starul rock al anului" de ediţia italiană a revistei Rolling Stone0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei