Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2009 - Anul XIV, nr. 277 (4263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Universitatea „Ştefan cel Mare”

Concedii fără plată şi program redus pentru angajaţii universităţii

Miercuri, 25 Noiembrie 2009 (15:39:12)

Cadrele didactice, precum şi toate categoriile de angajaţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vor intra într-o mini-vacanţă, determinată de obligativitatea intrării în concediu fără plată.
Senatul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a realizat un plan de aplicare a prevederilor Legii 329 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional. Prevederile trebuie aplicate din data de 24 noiembrie 2009 şi se referă în principal la măsuri de reducere a cheltuielilor de personal în sistemul bugetar şi măsuri privind regimul cumulului pensiilor cu veniturile salariale, în scopul reducerii cheltuielilor de personal.
Astfel, în vederea reducerii cheltuielilor de personal cu 15,5%, conducerea universităţii sucevene a hotărât acordarea în perioadele 22-24 decembrie şi 28-30 decembrie 2009 a trei zile libere fără plată şi reducerea programului de lucru a zilei de 18 decembrie la 6 ore şi a zilei de 31 decembrie la 3 ore.
Potrivit deciziilor luate în şedinţa de Senat a Universităţii Suceava, zilele libere sau, după caz, reducerea programului de lucru, nu afectează durata concediului de odihnă anual şi sunt asimilate unei perioade de activitate, inclusiv în specialitate, efectivă. Salariatul beneficiază în aceasta perioadă de toate drepturile cuvenite, potrivit legii, altele decât cele salariale.
Decanatele şi conducătorii fiecărui loc de muncă au obligaţia asigurării permanenţei serviciilor de interes public în perioada noiembrie-decembrie 2009. Şeful fiecărui loc de muncă unde este necesară asigurarea permanenţei serviciului de interes public are obligaţia de a prezenta conducerii universităţii, până la data de 30 noiembrie 2009, tabelele cu angajaţii care vor asigura desfăşurarea zilnică a acestor activităţi în intervalul 23-31 decembrie 2009. „Persoanele respective vor efectua zilele libere neplătite, respectiv zilele cu program redus, după un program stabilit de comun acord cu şeful ierarhic, în alte perioade decât cele stabilite mai sus” se precizează într-un comunicat transmis de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concedii fără plată şi program redus pentru angajaţii universităţii.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Concedii fără plată şi program redus pentru angajaţii universităţii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei