Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2009 - Anul XIV, nr. 277 (4263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale - turul I

Vă prezentăm rezultatele finale şi oficiale ale alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, turul I, desfăşurate pe 22 noiembrie 2009, aşa cum au fost comunicate ieri de către BEJ Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale - turul I.
 Vizualizări articol: 3093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Rezultatele oficiale ale alegerilor prezidenţiale - turul I2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumoasa culoare,portocaliul! trimis de
(25 nov 2009, 14:49:16
In concluzie,Suceava este majoritar PD-L-ista!
1.1  RE: Frumoasa culoare,portocaliul! trimis de
(25 nov 2009, 19:34:12
Suceava nu este pd-l-ista, tu esti o pd-l-ista proasta! si sunt bucuros ca dupa 6 decembrie nu o mai sa trebuiasca sa citesc aberatiile tale pe site.
2.   Intr-adevar trimis de
(25 nov 2009, 15:34:34
Asta e o dovada clara ca minciunile PSD nu au mers in primul tur! sa vedem in cel de-al doilea ce o sa mai incerce, dar nu va mai chinuiti domnilor! Minciuna are picioare scurte si oamenii, chit ca va mai pica doi-trei in plasa, vad pana la urma adevarul. Stiu ca va bazati ca sucevenii sunt prosti, insa nu e chiar asa!
2.1  RE: Intr-adevar trimis de
(25 nov 2009, 19:37:30
Pronostic:

turul I: basescu 32% geoana 31% Antonescu 20% ceilalti 17%

turul II: basescu 32% geoana 31+20+17=68% =>

M>U>I>E portocaliilor
2.2  RE: Intr-adevar trimis de
(25 nov 2009, 20:57:51
iar esti prost Piazarea. tu chiar crezi ca lumea e asa proasta si asculta ce zice Antonescu?. pai iti spun eu ca nu. si o sa vezi asta la vot. ce ai adunat tu egal cu 0.
3.   Nu voteaza nimeni cu Iliescu trimis de
(25 nov 2009, 15:50:09
Oricine e destul de copt la minte sa stie ca nu trebuie sa ii dam puterea marelui Iliescu. Ma zgarie in spate numai cand ma gandesc. In 90 urla la noi ca suntem niste jigodii ca cerem libertate, si acum isi promoveaza candidat la prezidentiale?? Iliescule ti-a trecut vremea! Eu nu las nici un post de televiziune sa-mi bage idei in cap. Voi faceti ce vreti.
4.   E jignitor trimis de
(25 nov 2009, 15:56:04
E de-a dreptul jignitor pentru noi ca alegatori sa fim luati ca mijloc prin care ei sa isi atinga puterea suprema. Asta suntem defapt pentru ei. Poezioarele vehiculate la TV pe canale de televiziune impartiale nu mai au nici o valoare odata ce le-am dat votul. Am auzit alegatori zicand ca nu conteaza cu cine votam, va fi la fel oricum. Ba conteaza! Putem vota cu oameni care nu au realizat nimic cat au fost la putere (ba chiar au dat nas coruptiei), sau cu oameni care desi au condus doar 5 ani au facut tot ce se putea, in conditiile in care opozitia era extrem de inflexibila. Sa le mai dam inca 5! Sa-i lasam sa realizeze ce si-au propus! mesaj in special catre cei care inteleg nevoia profunda de modernizare si reformare a statului.
5.   Nu sunte-ti normali trimis de
(25 nov 2009, 20:49:51
Dak voi credeti k Traian Basescu e sungurul om care sa conduca tara asta ajunsa in pragul saracie din cauza lui,inseamna k sunte-ti dusi tare cu capul.Voi nu aveti ochi sa vedeti cat rau a facut acest om noua in primul rand apoi tari noastre fara sa se uite cum mii de famili nu au ce pune pe masa copiilor nu au un serviciu sigur gandindu-se k oricand poate sa ramana si fara singura sansa de venit pt el si familia lui?Chiar nu va pasa?Inteleg k va plateste sa-i faceti campanie,dar ganditiva k semini vostri au de suferit din cauza voastra.Nu da-ti votul care e unul nepretuit omului care a dus tara asta pe rapa.Ganditiva k voi si familiile voastre au de suferit din cauza greselilor pe care in timp o sa se vada.Nu da-ti cu picirul unui trai mai bun pt cativa lei care vii promite Traian acum,k dupa ce fa reusi sa-ti duca planul pana la capat nici macar nu va mai stii cum va numiti.Ganditiva inainte sa faceti cea mai mare greseala

5.1  RE: Nu sunte-ti normali trimis de
(25 nov 2009, 21:06:47
Tot ce stiu este ca PSD nu a realizat nimic pentru noi, doar s-au imbogatit pe seama noastra, iar Basescu a fost cel care ne-a bagat in UE, a inceput reformarea statului, a inceput un plan de modernizare pe care trebuie sa il duca pana la capat. Tot ce promite Geoana sunt vorbe goale! Presedintele nostru a mai fost votat odata de popor si va fi din nou votat! Vechea alianta PSD-PNL nu o sa invinga cu interesele lor.

P.s.: niste lectii de ortografie ti-ar prinde bine
6.   Da de gandit trimis de
(25 nov 2009, 21:19:23
Sunt mai multe chestii care dau de gandit in legatura cu PSD. De exemplu, ce e cu campania asta agresiva?? Niciodata n-au fost in halul asta. Sa iasa zilnic cu acuze de doi bani, sa se faca de ras prin presa, de ce? ca sa schimbe parerea a 1-2 oameni? Cu asta si-au pierdut de tot credibilitatea in fata mea. Sa nu mai mentionez documentul pe care si l-au trimis unul altuia, in care ziceau ca Geoana trebuie in continuare sa dea impresia ca ii pasa de oameni, sa-l acuze pe Basescu, sa iasa cu reclamatii primul ca sa castige. PSD de astea faceti voi? Multumesc, votul meu va sta pe alt nume. Vede-ti-va de interesele voastre si de aliantele voastre si lasati-ne pe noi cetatenii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei