Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi prima doamnă Carla Bruni plănuiesc să aibă primul lor copil împreună, după cum a indicat un prieten apropiat al cuplului prezidenţial, potrivit dailymail.co.uk.
Milionarul Jacques Seguela, prieten cu Sarkozy, a făcut această declaraţie pentru cea mai citită revista franceză de ştiri mondene, Voici. Seguela, un mogul în advertising, este cel care i-a făcut cunoştinţă preşedintelui francez cu supermodelul Carla Bruni la o petrecere la Paris, în urmă cu doi ani.
"Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni îşi doresc foarte mult un copil. Carla a spus deja acest lucru de mai multe ori, altfel nu aş putea spune eu asta. Acum toată lumea ştie. Sunt un cuplu tânăr şi ca orice cuplu tânăr, vor să întemeieze o familie", a spus omul de afaceri.
S-a mai spus de asemnea că Sarkozy crede că, dacă va avea un copil, îi vor creşte şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale din 2012.
Preşedintele francez, în vârstă de 54 de ani, are deja trei fii, din cele două căsnicii anterioare - Pierre, 24 de ani, şi Jean, 22 de ani, din căsnicia cu Marie-Dominique Culioli, de care a divorţat în 1996, şi Louis, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu Cecilia Ciganer-Albeniz, de care a divorţat în 2007.
Carla Bruni, în vârstă de 41 de ani, un fost supermodel, care a avut relaţii amoroase cu Mick Jagger şi Eric Clapton, are şi ea un fiu - Aurelian, în vârstă de 9 ani - dintr-o relaţie trecută, cu Raphael Enthoven, profesor de filosofie.
Bruni şi Sarkozy şi-au început relaţia după ce Seguela le-a aranjat întâlnirea la dineul parizian din noiembrie 2007. După doar trei luni, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private la Palatul Elysee, pe 2 februarie 2008.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei