Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 nov 2009 - Anul XIV, nr. 258 (4244)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cindy Crawford: Nu aş putea fi manechin de succes în prezent

Fostul top-model american Cindy Crawford, în vârstă de 43 de ani, a declarat într-un interviu acordat unei reviste germane că nu ar putea fi un manechin-vedetă în perioada actuală, din cauza criteriilor în vigoare referitoare la dimensiunile modelelor, informează AFP.
"În 2009 nu aş mai fi putut deveni top-model. Par mult prea sănătoasă", a declarat fostul star al podiumurilor de defilare din anii '80-'90 pentru revista germană Bunte, care a publicat pasaje dintr-un interviu cu Cindy Crawford.
"O tendinţă o înlocuieşte pe alta. Un fizic precum al meu, cu sâni, coapse normale şi partea superioară a braţelor bine muscularizată, nu ar fi căutat în perioada actuală", a adăugat celebrul model american.
Lumea modei este acuzată tot mai mult că le împinge pe tinerele fete către anorexie, din cauza criteriilor fizice extrem de severe, care impun tiparul unei siluete foarte slabe, în timpul şedinţelor de recrutare a viitoarelor manechine.
Recent, revista germană Brigitte a anunţat că pentru a se delimita de această tendinţă, va renunţa, începând din 2010, să mai prezinte manechine profesioniste atât în paginile revistei, cât şi pe site-ul ei oficial, preferând fotografiile cu manechine amatoare.
Însă Karl Lagerfeld, celebrul stilist al casei Chanel, a râs această iniţiativă, declarând că "nimeni nu doreşte să vadă femei grase" în lumea modei, o lume "a viselor şi a iluziilor", prin excelenţă, în opinia sa.
Cindy Crawford, celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de postul VH1. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cindy Crawford: Nu aş putea fi manechin de succes în prezent.
 Vizualizări articol: 398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cindy Crawford: Nu aş putea fi manechin de succes în prezent5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei