Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2009 - Anul XIV, nr. 225 (4211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Socaciu spune că se simte bine după transplantul de rinichi şi speră să revină curând pe scenă

Cântăreţul Victor Socaciu, care a fost supus la Cluj-Napoca unei operaţii de transplant cu rinichii unei fetiţe de zece ani, a declarat, ieri, că starea sa de sănătate evoluează bine şi speră să revină cât mai repede pe scenă, el mulţumind familiei fetiţei pentru gestul făcut.
Victor Socaciu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Clinica de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, că se simte mai bine cu fiecare zi care trece de la operaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Au trecut opt zile de la operaţie şi cu fiecare zi care trece mă simt tot mai bine. V-am dat emoţii, dar sper că partea grea a lucrurilor să fi trecut şi vreau să revin cât mai repede acolo unde îmi este locul, pe scenă. Îi mulţumesc familiei fetiţei (de la care provin rinichii - n.r.) pentru acest gest, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu fetiţa lor, dar viaţa merge înainte, life goes on", a spus Socaciu.
Cântăreţul a mulţumit medicilor şi fanilor care l-au încurajat şi l-au susţinut.
"Am primit mii de mesaje şi telefoane de la fani, vreau să le mulţumesc tuturor. Aştept să îmi revin la viaţa normală cât mai repede. Acest spital nu este un loc rece, izolat, rigid, ci cald şi plin de sprijin. Am foarte bine îngrijit de întreaga echipă de medici. Sunt norocos că am fost operat aici şi sper că în două - trei luni să fiu la 90-95 la sută din capacităţile mele normale", a adăugat Socaciu.
Profesorul Mihai Lucan, medicul care l-a operat pe Victor Socaciu, a declarat că această operaţie a fost şi o premieră medicală.
"Fiecare pacient este pentru noi un personaj şi o problemă medicală. Operaţia lui Victor Socaciu a reprezentat şi o premieră medicală, fiind vorba de un dublu transplant pediatric, domnul Socaciu având noroc să i se potrivească rinichii unui copil de zece ani. Operaţia a durat aproximativ cinci ore, evoluţia este bună, organele sunt funcţionale şi arată foarte bine, iar probele sunt normale", a afirmat Lucan.
Victor Socaciu va fi externat în următoarele zile.
Cântăreţul Victor Socaciu a fost supus unui transplant cu rinichii unei fetiţe de zece ani, la mijlocul săptămânii trecute, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca.
Profesorul Mihai Lucan, directorul centrului medical, a declarat, vinerea trecută, că în urma intervenţiei lui Socaciu i-au fost lăsaţi rinichii, care în timp se vor atrofia şi se vor usca, fiindu-i transplantaţi rinichii fetiţei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Socaciu spune că se simte bine după transplantul de rinichi şi speră să revină curând pe scenă.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Socaciu spune că se simte bine după transplantul de rinichi şi speră să revină curând pe scenă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei