Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solistul trupei Radiohead a compus o melodie pentru al doilea film din seria "Amurg / Twilight"

Thom Yorke, solistul trupei Radiohead, a compus o piesă ce va fi inclusă pe coloana sonoră a peliculei "New Moon", al doilea film din seria "Amurg / Twilight", această informaţie fiind deja confirmată de Chris Weitz, regizorul acestui proiect, citat de nme.com.
Site-ul nme.com anunţase în urmă cu câteva luni că solistul trupei Radiohead se află pe o listă de artişti de renume care şi-au declarat intenţia de a contribui la realizarea coloanei sonore a celui de-al doilea film din această franciză cu vampiri, intitulat "New Moon".
Regizorul Chris Weitz va asculta în curând piesa lui Thom Yorke, dar a declarat deja că este aproape sigur că aceasta va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului.
"Vreau, într-un mod evident egoist, să pun pe coloana sonoră cântecele unor artişti pe care îi iubesc. Aceşti artişti sunt apreciaţi şi de mulţi dintre actorii şi membrii echipei noastre", a declarat Chris Weitz pentru HitFix.com. El a adăugat că piesa creată de Thom York nu va fi inclusă pe coloana sonoră decât în cazul în care "sună ca sunetele scoase de o persoană care vomită".
Bon Iver este aşteptat şi el să compună o piesă pentru această coloană sonoră, iar Chris Weitz a mărturisit că încă mai speră să obţină o piesă şi de la rockerii de la Kings Of Leon. Trupa Band Of Skulls a confirmat deja faptul că va scrie o piesă pentru acest film.
Radiohead este o trupă britanică de rock alternativ din Oxfordshire. Membrii formaţiei sunt Thom Yorke (voce, chitară, electronics), Jonny Greenwood (chitară), Ed O\'Brien (chitară, backing vocals), Colin Greenwood (bas, sintetizator) şi Phil Selway (tobe, percuţie). De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vândut peste 23 de milioane de albume.
Filmele francizei "Twilight" se bazează pe romanele scrise de Stephenie Meyer. "Amurg" aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste modernă şi plină de acţiune, între un vampir şi o muritoare. Un adevărat fenomen în Statele Unite, filmul "Amurg/ Twilight" a înregistrat încasări de peste 70,5 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinematografele nord-americane. Cu peste 30 de milioane de dolari încasaţi doar în ziua premierei, producţia Summit Entertainment s-a clasat pe locul al treilea în topul vânzărilor online de bilete, imediat după "Star Wars: Răzbunarea Sith" şi "Cavalerul Negru/ The Dark Knight".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solistul trupei Radiohead a compus o melodie pentru al doilea film din seria "Amurg / Twilight".
 Vizualizări articol: 403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solistul trupei Radiohead a compus o melodie pentru al doilea film din seria "Amurg / Twilight"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei