Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iul 2009 - Anul XIV, nr. 173 (4159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chicane revine la Bucureşti, la Tuborg Green Fest

Chicane, unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume, este cel de-al doilea headliner, după Guano Apes, confirmat pe afişul Tuborg Green Fest, festival ce se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie, în Parcul Izvor din Capitală, informează un comunicat.
Unul dintre cele mai celebre proiecte muzicale electro-dance, Chicane poarta semnătura lui Nicholas Bracegirdle, unul dintre cei mai bine cotaţi producători şi compozitori din lume la acest moment. Deşi a fost implicat în numeroase colaborări şi proiecte ("Disco Citizens", "Rebel Transcanner" sau "Sitvac"), Nicholas a avut cel mai mare succes ca parte a trupei Chicane.
Cu un stil puternic influenţat de muzica unor mari artişti precum Jean Michel Jarre sau Vangelis, Nicholas a pus definitiv Chicane pe harta muzicii dance odată cu lansarea single-ului "Offshore", considerat de către fani şi critici o piesa clasică a genului. Piesa a ocupat locul întâi în topurile dance din Marea Britanie şi a fost inclusă pe cele mai importante compilaţii dance din Ibiza, şi pe albumul de debut Chicane, "Far From the Maddening Crowds", devenit ulterior unul dintre cele mai căutate materiale electro-dance din lume.
Albumele lansate ulterior, precum şi single-urile "Saltwater", "Don’t Give Up", în colaborare cu Bryan Adams, "Stoned in Love", cu Tom Jones, "Bruised Water" cu Natasha Bedingfield şi "Wake Up" alături de Keane au transformat Chicane într-un nume de referinţă pentru industria muzicală europeană.
Dincolo de proiectele de studio, Chicane este un concept muzical inedit, ce a reuşit să-şi impresioneze fanii cu show-uri live senzaţionale, incluzând interpretări complexe din partea a diferiţi solişti vocali, chitarişti, toboşari şi chiar flautişti. Având la CV concerte pe scenele unora dintre cele mai prestigioase festivaluri din Europa (Glastonbury, Creamfields sau Roskilde), Chicane a depăşit limitele muzicii electronice, transformând-se într-o adevărată experienţa live itinerantă.
Chicane va reveni la Bucureşti în toamna aceasta, unde va concerta în cadrul Tuborg Green Fest. Produs de Emagic, festivalul se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie, în Parcul Izvor din Bucureşti, accesul publicului fiind gratuit. Sub umbrela Green Fest, concept iniţiat de brandul Tuborg, au fost organizate până acum numeroase evenimente de amploare, beneficiind de participarea unor artişti precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake şi atrăgând sute de mii de spectatori în fata scenelor din Rusia, Serbia, Bulgaria, Croaţia sau Ucraina.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chicane revine la Bucureşti, la Tuborg Green Fest.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chicane revine la Bucureşti, la Tuborg Green Fest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei