Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iul 2009 - Anul XIV, nr. 166 (4152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alina Puşcău, apreciată de Mariah Carey

Piesa dance cu care românca Alina Puşcău, unul dintre top-modelele de succes ale brandului Victoria\'s Secret, a debutat în muzică, este apreciată de celebra Mariah Carey, potrivit declaraţiei făcute de top-modelul născut în România, informează tabloidul The Sun, în ediţia electronică.
Piesa lansată de Alina Puşcău se numeşte "When You Leave (Numa Numa)" şi este un remix realizat de DJ-ul Basshunter după piesa "Dragostea din tei" a trupei O-Zone.
Cotidianul britanic The Sun consideră, ţinând cont de cercurile pe care le frecventează Alina Puşcău, că piesa acesteia are toate şansele să aibă succes şi că top-modelul născut în România va deveni în curând o celebritate.
Alina Puşcău este iubita lui Brett Ratner, regizorul trilogiei "Ora de vârf / Rush Hour" şi, totodată, al videoclipului "Beautiful Stranger" pentru Madonna.
Modelul român o cunoaşte şi pe Mariah Carey, după ce iubitul ei a semnat regia pentru videoclipul piesei "Obsessed", extrasă de pe cel mai recent album al divei americane.
Alina Puşcău a declarat că fost extrem de uimită în momentul în care Mariah Carey i-a spus că i-a ascultat piesa de debut. "Mi-a fredonat-o. A fost unul dintre acele momente care îmi vor rămâne în minte pentru totdeauna. Mariah (Carey - n.r.) este ca o zeiţă pentru mine. Ne-am întâlnit şi ne-am înţeles de minune. Aproape că am leşinat de bucurie în acel moment, este extraordinar să vezi că idolul tău îţi apreciază muzica", a spus ea.
Alina Puşcău a câştigat în 1998 concursul Elite Model Look din România. Ea a mai avut o relaţie cu miliardarul Jeffrey Epstein, care a ajutat-o să obţină un contract cu Victoria\'s Secret. După despărţirea de Epstein, ea şi Ratner au ieşit împreună o vreme, înainte de relaţia lui cu Serena Williams. Puşcău a mai avut o relaţie şi cu fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Puşcău, apreciată de Mariah Carey.
 Vizualizări articol: 1262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Alina Puşcău, apreciată de Mariah Carey5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei